szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Família Panzió
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Pannonhalma
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: +36-20-922-6747
Weboldal: http://www.enternet.hu/familiap
E-mail: familiapanzio@enternet.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9090 Pannonhalma Béke u. 61.

Környezet leírása
Pannonhalma, a Bencés Főapátság tövében épült 3600 lakosú város gyökerei a római korig vezethető vissza. Honfoglaló őseink kereszténységet ismerő avar, szláv és bajor szállásokat találnak itt.
2000-ben a település városi rangot kapott, így kistérségi szerepe is megnőtt.. A városban számos étterem, panzió és kemping várja az idelátogató vendégeket. A Pannonhalmát körülölelő dombok csodálatos tölgy- és cserfa erdei a kerékpáros és a bakancsos turizmus kedvelőinek kínálnak felejthetetlen élményeket.

Megközelíthetőség
A város megközelíthető: Közúton:
- Budapest, Hegyeshalom, Győr felől az M1-es körgyűrűről a Veszprém felé vezető 82-es úton (külön tábla is jelzi Pannonhalmát az autópályán).
- A Balaton felől Veszprémen keresztül szintén a 82. számú főúton.
- Székesfehérvár felől a 81. számú útról a Kisbér-Mezőörs útvonalon.

Menetrend szerinti autóbuszjárattal: a buszok Győrből, az autóbusz-pályaudvarról indulnak általában félóránként, óránként.

Vasúton: Győrből a vasútállomásról Veszprémbe (vagy Veszprémvarsányba) induló szerelvények érintik Pannonhalma állomását.

Részletes leírás
Panziónk Pannonhalma csendes, háborítatlan falusias részén, nem főútvonal mellett található az apátságtól 2 km-re. A közelben söröző, borozó, számos étterem, lovaglási és horgászási lehetőség, valamint teniszpálya is van. Kerékpárral és gyalog is gyönyörű túrákat lehet tenni a közeli Sokoró-dombvidék és a Bakony túraútvonalain.Az udvaron szökőkút csobogása mellett jófajta pannonhalmi borok kortyolgatása mellett lehet kipihenni a túra fáradalmait. Ide háziállatát is elhozhatja. Várja Önt nagy szeretettel a Baranyai család!