szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Mami Kertje Apartman
 
Régió: Dunakanyar Elfogadóhely
Hely: Esztergom
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 06-33-404-113
Weboldal: http://www.mamikertje.hu
E-mail: info@mamikertje.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2500 Esztergom Molnár sor 13.

Környezet leírása
Esztergom a Dunakanyar gyöngyszeme, a „Magyar Róma”- írja Babits Mihály. Budapesttől 40 km-re, a Duna partjára és a Pilis lankáira települt város több mint 250 éven át Magyarország fővárosa volt, itt született az első magyar király Szent István és itt koronázták királlyá. A város több mint ezer éve a magyar katolicizmus fővárosa. A magyar nemzet történelmi emlékeit őrző királyi várat, a Bazilikát, a város múzeumait, pihenő helyeit szeretettel ajánljuk vendégeinknek.

Megközelíthetőség
Megközelíthetőek vagyunk a városközpontból mintegy 10 perc sétával: Kis-Duna sétány, kerékpárút.
Gépkocsival: GPS koordináták: 47. 8009738 / 18.7348762.
Taxival: telefonszámok: 06-30-3090 105, 06-30-634-0403, 06-30-948-2501

Részletes leírás
A Bazilika tövében, a Duna partján áll egy csendes kis ház mely Esztergom utolsó épen maradt vízimolnár háza, ahol egész évben szeretettel várjuk vendégeinket, SZÉP Kártyákat elfogadunk. A Mami Kertje Apartman egy szobából, egy teakonyhából és egy fürdőkádas fürdőszobából áll, kerthasználattal.
Az ablakból látni a hömpölygő Dunát, a kivilágított várbástyán Melocco Miklós Szt. István koronázása szobrát. A házból kilépve 50-100 méterre csendes park van közvetlenül a Duna parton, túloldalon szlovákiai Párkány látképe és sétára, futásra alkalmas kerékpár út vezet 5-6 km hosszan.
Az apartman elsősorban önellátó, 2 személyes, bővíthető egy felnőtt méretű pótággyal, egy babaággyal. A teakonyha felszerelt: van hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, villanyrezsó, edények, étkészletek poharak, mosogató. A fürdőszoba fürdőkádas. A virágos, füves, mediterrán hangulatú udvaron kiülési, kinti étkezési lehetőség van.
Bababarát szolgáltatásokkal várjuk a kisgyermekes/babás családokat is. Kis vendégeinknek kiságyat, pelenkázót, babakádat, etetőszéket és babakocsit tudunk biztosítani ingyenesen!A kicsiket a kertben homokozó, felfújható kismedence, hinta és játékok várják.
Tőlünk gyalogosan a vár, a Bazilika, a városközpont, játszóterek pár perces kellemes sétával elérhetők. Fürdőzés szempontjából ajánlhatom az Aquasziget Élményfürdőt, a Szent István Strandfürdőt a Kis-Duna partján, Esztergom-Kertvárosban a Palatínus tó, tiszta, természetes vizét, homokos partú kijelölt, komfortos strand, étkezési lehetőségekkel és a Duna túloldalán a szlovákiai Párkányban lévő Vadas fürdőcentrumot. Szlovákiába gyerekeknek (babának is) útlevél, vagy személyi igazolvány (újszülött kortól ingyenesen kiváltható) szükséges.
Ebéd lehetőség menü rendszerben a déli órákban a tőlünk 150-200 méterre lévő Szent Adalbert Étteremben van (el is lehet hozni),ára 980 Ft/ adag. Ezenkívül a városban több gyorsétterem, vendéglő található, akár házhoz is szállítanak.
Parkolási lehetőség a ház előtt van ingyenesen.