szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Legénd Üdülőfalu
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Legénd
Elfogadóhely: Üdülőfalu
Telefon: +36 35 381 130
Weboldal: http://www.udulofalu.hu
E-mail: info@udulofalu.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2619 Legénd, Káldy tanya

Környezet leírása
A Cserhát dombjai zárják körül ezt a kis települést Legéndet, mely központjától két perces autóútra található az üdülőfalu. Kiválóan illeszkedik a húsz - hatszemélyes - ház a gondozott környezetbe, mely szelídségével a teljes kikapcsolódást nyújtja az idelátogatóknak.

Megközelíthetőség
Az üdülőfalu megközelítése főképp autóval ajánlott a: Budapestről M2 autóúton a Rádi leágazóig, ott Rád felé jobbra, majd Penc és Keszeg faluk következnek. Keszegen belül Galgaguta felé jobbra(táblával jelezve) majd a következő elágazásnál szintén jobbra, szintén Galgaguta irányába. A következő falu Nézsa, ahol beérve a központba balra, és kb.5 km-re Legénd következik, ahol sárga útbaigazító táblák jelzik a helyes irányt.

Részletes leírás
Legénd Üdülőfalu egy húsz házból álló létesítmény, mely egy gondosan kialakított és ápolt területen fekszik, a Cserhát szelíd lankái által védetten, mintegy megbújva a kíváncsi szemek elől. Az odavezető út minőségéből kár lenne bármilyen következtetést levonni, megérkezéskor garantált a kellemes csalódás, a hely feledtetni tud minden korábbi „megpróbáltatást”. A házak építésekor a helyi hagyományokat próbálták ötvözni a modern kor igényeivel, így születtek meg a minden komforttal felszerelt, kényelmes üdülőházak, melyekben az összes olyan gép és eszköz megtalálható, ami a gondtalan és nyugodt pihenéshez szükséges. Minden ház hat személy elhelyezésére épült, három külön hálószoba, fürdőszoba, nagy nappali, mely egy légterű a konyhával és saját terasz, ez az, amit a vendégek magukénak tudhatnak, természetesen egy óriási zöld területtel körülvéve.
A nyugodt reggeleket az előre rendelhető és korán házhoz szállított friss péksüteményekkel lehet indítani, egy kávé mellett a teraszon ülve, ez az, ami sokaknak csak ritkán adatik meg, itt valósággá válhat minden nap.

Két kültéri medence, melyek közül az egyik a picik számára csak 40 cm mély, gyermekjátszótér, pingpongasztal és egy hangulatos teraszos kis büfé járul hozzá a kellemes időtöltéshez azok számára, akik nem barangolással töltik idejüket a környéken, vagy a jelölt sétautakon. Mindenki számára elérhető közelségben vannak azok a kényelmes piknikező helyek, ahonnan megcsodálható a páratlan kilátás és élvezhető a táj szépsége.
A környék nyugalma, a természet kézzelfoghatósága minden vendég számára felüdülést jelent, kikapcsolódást a hétköznapi élet megszokott rutinjából. Az egyre több visszajáró, nem csak hazai vendég igazolja, hogy a gondtalan pihenés fogalma egyre inkább párosul a családiasabb, csendesebb, természet közeli üdülési lehetőségekkel.
Természetesen azok - akik nem szeretnének, vagy nem tudnak elszakadni a világ eseményeitől - sem kerülnek hátrányos helyzetbe, részükre ingyenes wi-fi áll rendelkezésre a recepción és környékén.