szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Asterope Panzió és Apartmanház Budaörsön
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budaörs
Elfogadóhely: Apartmanház
Telefon: 06/23/440-681
Weboldal: http://www.apartment.asteropes.com/
E-mail: asterope@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2040 Budaörs, Zengő utca 11.

Környezet leírása
Zöld övezetben, panorámás környezetben kellemes időtöltést és kirándulási lehetőségeket biztosít. Könnyen elérhető a főváros centruma, és egyéb közeli települések is. Kiválóan alkalmas családi és csoportos kirándulásokra és üzleti utazásokra. A vendégházunk Budapest nyugati kapujában Budaörsön található.

A ház egy festői környezetben helyezkedik el a budai hegyek ölelésében. Távolinak tűnik a világ zajától, de ez csak a hegyek szerencsés hatásának köszönhető.

Megközelíthetőség
Perceken belül elérhető a főváros centruma vagy akár az M0-ás gyűrű. Jó közlekedési lehetőséget biztosít a BKV autóbusz a Móricz Zsigmond Körtérre, a Szél Kálmán Térre, a Kelenföldi Pályaudvarra, a 4-es METRÓ-hoz. Az autóbuszok 4-6 percenként indulnak és a teljes út időtartama 15 perc. A házból egy-egy napos kirándulással könnyen elérhető : Balaton, Velencei-Tó, Szentendre, Visegrád, Esztergom, Pannonhalma....

Részletes leírás
Zöld övezetben, panorámás környezetben kellemes időtöltést és kirándulási lehetőségeket biztosít. Könnyen elérhető a főváros centruma, és egyéb közeli települések. Kiválóan alkalmas családi és csoportos kirándulásokra és üzleti utazásokra. A vendégházunk Budapest nyugati kapujában Budaörsön található.

A ház egy festői környezetben helyezkedik el a budai hegyek ölelésében. Távolinak tűnik a világ zajától, de ez csak a hegyek szerencsés hatásának köszönhető.
Perceken belül elérhető a főváros centruma vagy akár az M0-ás gyűrű. Jó közlekedési lehetőséget biztosít a 240-es BKV autóbusz a Móricz Zsigmond Körtérre. Az autóbusz 4-6 percenként indul és a teljes út időtartama 15 perc. A házból egy-egy napos kirándulással könnyen elérhető : Balaton, Velencei-Tó, Szentendre, Visegrád, Esztergom, Pannonhalma....

A beváráslást segíti a közelben található szuper illetve hiper markettek. ( Auchan, Tesco, Mediamarkt, Elektroworld, Metro, Baumax, Praktiker, Obi, Ikea, Kika....)

A házban franciaágyas, kétágyas szobák illetve apartmanok szolgálják a vendégeink kényelmét. A szobákhoz külön egyedi fürdőszobák találhatók. A szobákhoz műholdas színes televízió valamint WLAN , wifi internet korlátlan adsl internet szolgáltatás tartozik. Az apartmanok 100-négyzetméteres nagyságukkal egész családok teljes kényelmét biztosítani tudják. A szobákhoz már említett ( műholdas színes TV és WLAN wifi internet internet mellett, itt külön felszerelt konyha is van minden apartmentben. Az apartmanok 1-6 főig állnak rendelkezésre.

A ház 33 főig csoportok ellátására is képes.

A házhoz több ezer négyzetméteres zárt kert tartozik virágokkal és gyümölcsfákkal amelyek minden évszakban szemet gyönyörködtető látványosságot biztosítanak az itt tartózkodó kedves vendégeinknek. A zárt kerten belül kerti úszómedence illetve kerti pavilon és bútorok valamint kerti grill is a rendelkezésre áll.

A zárt kerten belül helyezkednek el a gépjármű parkolók. A medence és parkolók valamint az internet szolgáltatás árát az alapáraink tartalmazzák.