szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kántás Panzió Tihany
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Tihany
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 06 87 538 065
Weboldal: http://www.kantas-panzio-tihany.hu
E-mail: info@tihanypanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8237 Tihany Csokonai u. 49

Környezet leírása
A Balaton - Közép- Európa legnagyobb sekély vizû tava - tektonikai süllyedésekkel keletkezett, mintegy 25 ezer évvel ezelõtt. Ebbe nyúlik be a Tihanyi- félsziget, amely a tavat két medencére osztja. A mediterrán táj markáns képét a vulkanikus erõk évmilliókkal ezelõtt alakították ki, amelyrõl napjainkban a két óriási méretû kalderra tanúskodik.

Megközelíthetőség
Tihany nem csak a Balaton, de Magyarország gyöngyszeme is, az 1960- as évek óta hazai és külföldi turisták által tömegesen látogatott hely. Vonzereje elsõsorban az apátsághoz kapcsolódó történelmi és kulturális emlékek, valamint az egyedülálló természeti környezet ötvözve a Balaton kínálta felüdüléssel.

Részletes leírás
Panziónk a történelmi Tihany központjában, annak egy csendesebb utcájában található. A szálláshely két- és háromágyas szobái fürdőszobával, színes kábel televízióval, telefonnal, internet elérési lehetőséggel és hűtőszekrénnyel felszereltek. A szobánként szabályozható klímaberendezés térítés ellenében vehető igénybe. Vendégeink zárt parkolóban helyezhetik el autójukat. A ház személyzete mindenben szívesen áll Vendégei rendelkezésére, hogy a nálunk eltöltött pihenést sokáig kellemes emlékként őrizze.