szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Panoráma Pihenőház
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonalmádi
Elfogadóhely: Magánszálláshely
Telefon: 0630 444 8306
Weboldal: http://pihenohaz.honlaptar.hu
E-mail: baranyai.peter9@upcmail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8220. Balatonalmádi, Kisberényi út 58.

Környezet leírása
Balatonalmádi a Balaton északi partjának egyik legnagyobb települése, mely a Balatonra néző hegyek tóra néző lejtőin terül el. A Panoráma Pihenőháztól gyönyörű kilátás nyílik a tóra. A két-egységes ikerház egyik fele áll a vendégek rendelkezésére, másik felében a tulajdonos la-kik, aki a szálláson történő elhelyezkedésben és a környezetben található szórakozási lehetőségek ismertetésével állandóan rendelkezésre áll. Éttermek, strand, hajóállomás: 2 km, fedett uszoda, nyári bob: 3 km. Veszprém 10 km.

Megközelíthetőség
A városon áthalad a 71-es főút, mely az M7-es autópálya, vagy a 8-as főút felől is elérhető. Autóbusszal mind Budapest, Székesfehérvár, Veszprém, vagy Keszthely felől is elérhető a város. Balatonalmádin áthalad a Budapest - Tapolca közötti vasútvonal is. Hajó-járatok és sétahajók közlekednek Siófok, Balatonfüred és Tihany felé. A Panoráma Pihenőház 2 km-re van mind a hajó, mind az autóbusz, mind a vasútállomástól, de a Veszprém felől érkező autóbuszok a házhoz közelebb is megállnak.

Részletes leírás
A garázsba 1 személyautó állhat be, de az udvarban további parkolási lehetőség van. A kertben tűzrakó hely, grillezési lehetőség, gyermekeknek homokozó van. Ping-pong asztal a garázsban, vagy az előtte lévő, beton burkolatú területen használható.