szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Balla apartmanház
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Siófok
Elfogadóhely: Apartmanház
Telefon: 0036 84 314307
Weboldal: http://www.ballaapartman.hupont.hu
E-mail: balla7@enternet.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8600. Siófok, Sziget u. 28.

Környezet leírása
Siófok Magyarország nyári fővárosa. A sok szórakozási lehetőség mellett a kisgyermekes családok számára a sekély víz, homokos part teszi vonzóvá. Aki a gyógyfürdőzést kedveli, az is talál magának kikapcsolódási lehetőséget, a közelben található gyógy- és élményfürdőben. A Siófoki kikötő számtalan programmal várja a uúristákat. A kerékpár szerelmeseinek a tó körüli kerékpárút nem mindennapi élményt nyújt.

Megközelíthetőség
Autóval:
Az M7-es autópályáról a Siófok - Kelet /98-as lejáró kell letérni. Amikor beérkeznek Siófokra az első közlekedési lámpa után a következő sarok balra a Sziget utca. A Tinódi térnél továbbhaladva, a 28-as szám az utca végén található jobb oldalt.

Vasúttal: Ha leszállnak a vonatról és átmennek a busz állomásra, akkor van olyan busz, ami pont a Sziget u-ig visz. Ha gyalog indulnak el, akkor feljönnek a szökőkutas térre az aluljáróból, és balra indulnak el a Fő utcán

Részletes leírás
Az apartmanházban a következő egységekből áll:
- kis apartman /2 + 2 fő/: 1 hálószoba franciaággyal + egy kinyitható heverő 2 fő számára, tv, konyha, fürdőszoba, terasz.

- nagy apartman /4 + 4 fő/. 3 szoba /2 nagy 2-2 ággyal, + 1-1 kinyitható fotelágy, mint pótágy, 1 félszoba kinyitható heverővel 2 fő számára/, nagy konyha, fürdőszoba, terasz. Ez az apartman a felső szinten van. Klímát lehet bérelni.

- Bungalow: Udvarán egy külön álló, 2 szintes bungalow /3-5 fő/ helyezkedik el. A teraszról belépve a konyhába érünk. Egy függönnyel választódik el a hálófülke. A földszinten van a fürdőszoba. Egy belső lépcső vezet fel a fenti térbe, ahol még 3 ágy található. Egy légterű nyaraló. Klímát lehet bérelni.

- Önálló nyaraló: Az apartmanháztól 200 m-re található az Önálló nyaraló /4-6 fő/. 3 szobás /1 nagy szoba franciaággyal + 2 fél szoba 1-1 kinyitható heverővel 2-2 fő számára/, konyha-nappali, fürdőszoba, terasz, esőház kerti bútorral, lengőteke. 2 kocsi beállására alkalmas parkoló. Kőgrill, tűzrakóhely.

Mindegyikhez saját terasz tartozik kerti bútorral, Tv sat. progr., faszenes grill. Mindegyik felszerelt konyhával /mikro, hűtő, kenyérpirító, kávé-tea főző, edények, evőeszközök.../ és zuhanyozós fürdőszobával rendelkezik. Az udvaron tűzrakó hely, asztali tenisz lehetőség. Kerékpárt lehet bérelni. Apartmanonként 1 parkoló. Babás családok számára lehetőség van babakocsi, babaágy, babakád, etetőszék használatra, melyet előre kell jelezni. Wifi szolgáltatás az Önálló nyaraló kivételével mindenhol elérhető, ingyenes.