szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Diószeghy-Villa Vendégház
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Siófok-Balatonszéplak
Elfogadóhely: Magánszálláshely
Telefon: 06 30 246 2306
Weboldal: http://vendeghaz-dioszeghy.hupont.hu
E-mail: dioagi@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8600 Balatonszéplak Akácfa u. 27

Környezet leírása
A Villa a Délipart fővárosától azaz Siófoktól 3.5 km.-re üdülőövezetben található.Látnivalók Siófokon: Kálmán Imre Múzeum,Tojás Múzeum. Siófokról hajóval Füredre.A szálláshelytől 5 km.-re Szántódnál komppal Tihany ill. az apátság megtekintése lehetséges.Palace Disco: 1 km. 10 perc séta. Helyi buszjárat Siófokra. Kb.6 km.-re található az ismert és nagyon kedvelt, Galerius fürdő. Zamárdiban 3 km.-re a villától:kalandpark, Go-kart pálya.A villától 300 méterre fagylaltozó,több kifőzde,éjszakai bár,szabad stran

Megközelíthetőség
Bp. irányából érkezőknek az M7-es Zamárdi felsői letérésnél, jobbra a 70 -es útra Siófok nyugat irányába. Majd a Balatonszéplak-alsói vasúti átjárón áthaladva, ismét jobbra a belső főúton - ahol az 1-es siófoki helyi járatú busz közlekedik - Siófok irányába haladva kb. 300 méter.
Vasúttal: Balatonszéplak-alsói állomásnál leszállni, gyalog 6-7 perc sétálva.
GPS koordináták: E: 17.9999938 N: 46.895560

Részletes leírás
Siófoktól 3.5 km.-re Balatonszéplak-alsón található ez az igényes szálláshely. Válasza Ön is a tökéletes üdülést ezen a magánszálláson, ahol klimatizált, nívós szobák -igény szerint reggelivel, - családias légkörben várják a pihenni vágyókat. 4 szoba áll a vendégek rendelkezésére, abból 3 szoba franciaággyal,+pótágy, azaz 3 személyes. 1 szoba 2 személyes franciaággyal. Pótágyazható szoba esetén a harmadik személy a szezonális ár felét fizeti. Mindegyik szobából saját fürdőszoba nyílik, tusolóval, kézmosóval, WC-vel. A kiadó szobákhoz tartozik még 1 konyha, ahol kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, mikró stb. áll a vendégek rendelkezésére. Főzésre sajnos nincs lehetőség, csak melegítésre. A házban a dohányzás csak a teraszon lehetséges, ezért elnézést kérünk a dohányos vendégeinktől. A vendégek kényelmét szolgálja még a nagy hall, ahol - rossz idő esetén - közös TV nézés, vagy kellemes közös beszélgetéseket folytathatnak. Itt van telepítve a vendégek részére a számítógép is. Amennyire erre nincs igény, úgy egyénileg van mód TV nézésre, rádióhallgatásra, vagy Internetezésre - a vendégek saját laptopjukkal - a szobájukban. A hallból kijárat vezet egy fedett, nagy teraszra, ahol gyertyafényes, vidám poharazásra van lehetőségük a vendéglátást igénybe vevő kedves vendégeknek. Gyermekeket, csak 7 éves kortól áll módunkban fogadni, a többi vendég nyugalma érdekében. A ház pihenőház, ezért csoportok, akik bulizásra kívánják kivenni a szobákat, kérem tisztelettel, ne nálam foglaljanak szállást. A jó időt nem tudjuk garantálni, de a családias, és baráti hangulatot igen. Minden kedves vendégünket egy üdvözlő itallal köszöntünk megérkezéskor. Jöjjön el és élvezze vendégszeretetünket. Nem fog csalódni.