szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Central Hotel 21
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: +3617830533
Weboldal: http://www.hotel21.hu
E-mail: info@hotel21.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1085 Budapest, Mária utca 10.

Környezet leírása
A vadonatúj 3 csillagos Central Hotel 21 Budapest belvárosában, a Blaha Lujza tér közelében található.A Central Hotel 21 központi fekvésének köszönhetően Budapest nevezetességei (Zsinagóga, Nemzeti Múzeum) és a város bármely része könnyen és gyorsan elérhető.

Megközelíthetőség
Reptér
A leggyorsabban taxival juthat el hozzánk. Amennyiben igénybe szeretné venni, kérjük jelezze felénk e-mailben info@hotel21.hu Az Airport Shuttle Bus járatai 30 percenként indulnak a városba.
Nyugati Pályaudvar
A Nyugati pályaudvari csomóponttól a 4-es és 6-os számú villamossal a Rákóczi térig (5. megálló). Ezután jobbra kell fordulni az első utcánál, amely a Békési utca. Az utcán haladva a 2. utca balra a Mária utca.

Részletes leírás
A vadonatúj 3 csillagos Central Hotel 21 Budapest belvárosában, a Blaha Lujza tér közelében található. Ideális helyszín azon vendégeink számára, akik üzleti céllal, vagy szabadidejük eltöltésére érkeznek fővárosunkba. A Central Hotel 21 szállodában 17 elegáns kétágyas, zuhanyzós szoba és 3 apartman található. Az alapfelszereltségéhez tartozik a minibár, LCD tv nemzetközi csatornákkal, telefon, széf, hajszárító és ingyenes internet hozzáférés. Valamint apartmanjainkban felszerelt konyha (poharak, tányérok, tűzhely stb.) és egyesekben sarokkád áll vendégeink rendelkezésére. A hotel hangszigetelt ablakainak egy része az utcára, másik része a belső udvarra néz.
A Central Hotel 21 központi fekvésének köszönhetően Budapest nevezetességei (Zsinagóga, Nemzeti Múzeum) és a város bármely része könnyen és gyorsan elérhető. A környéken számos étterem, kávézó, üzletközpont, irodaház található. Kiváló tömegközlekedési lehetőségeket biztosít a közeli metróállomás, busz-, és villamosvonalak. A szálloda könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.(parkolási lehetőség a ház előtt, illetve a közelünkben található mélygarázsban lehetséges térítés ellenében)

24 órás recepció szolgálat várja kedves vendégeinket!