szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Tornácos Panzió és Étterem
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Hegykő
Elfogadóhely: Hotel és Étterem
Telefon: +36 99 540 200
Weboldal: http://www.tornacos.hu
E-mail: info@tornacos.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9437 Hegykő, Kossuth L. u. 74-78.

Környezet leírása
Kis falu a Fertő tó partján. Vendégszerető, szorgalmas emberek, rend, nyugalom, tisztaság. Nyugat-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő települése.
A falu „kincse” a gyógyfürdő télen-nyáron kínálja gyógyító pihentető programjait, de helyben horgászhat, kerékpározhat, ismerkedhet a Fertő-vidék szépségeivel. Ha több időt szeretne itt tölteni érdemes kitekinteni a faluból. A szomszédos falvak egyenként is gyönyörűek, látnivalókban gazdagok, méltán részei a Fertőtáj Világörökségnek.

Megközelíthetőség
A Tornácos Panzió*** Hegykőn, Nyugat Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő településén, a Fertő-tó lábánál található wellness és új konferencia panzió.3 km-re található a 85-ös számú főúttól, 12 km-re az osztrák határtól, 18 km-re Soprontól, 7 km-re a Fertő-tótól, valamint 75 km-re Bécstől, és 200 km-re Budapesttől.

Részletes leírás
Hegykőn a Fertő-part szívében családi vállalkozásban működő Tornácos Panziónk 1996 óta nyújt kellemes pihenőhelyet az ide látogatóknak, védnöki táblás éttermünkben leggyakoribb vendég a visszatérő.
23 szoba 57 férőhellyel. A szobák falhűtéssel vagy légbefúvásos rendszerrel hűtöttek. Minden szobához fürdőszoba, Tv, rádió, hűtőszekrény, hajszárító, telefon és WI-FI internet csatlakozás tartozik. A fenyőbútor és a sok természetes anyag otthonos hangulatot áraszt. A kettő, és háromágyas szobák mellett a kétszobás apartmanok főleg családok körében kedveltek. A földszinti három szobát kerekes székes vendégeinknek ajánljuk. A vendégek kényelmét és biztonságát saját parkoló, videó megfigyelő,- valamint kártyás beléptető rendszer szolgálja.
Az egyre ismerősebben csengő Tornácos Étteremben a legfontosabb, hogy a vendég ne csak ízzel, de hangulattal és harmóniával is jól lakjon. Előbbiről a kiváló szakácsokon túl a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Védnöki táblája és Az év vendéglátó házigazdája ’99 cím is garancia, utóbbiról győződjön meg az idelátogató, és kóstolja meg szürkemarha specialitásainkat. A nyári időben akár 250 vendéget is befogadó étterem méretei ellenére családias, személyes.
Modern technikával felszerelt légkondicionált, természetes fénnyel rendelkező „Borostyán” konferencia termünk ideális helyszínül szolgál 60-70 fős üzleti találkozók, konferenciák, prezentációk,vagy kiállítások lebonyolítására. Wellness részleg:a 300 m2-en található pihenő udvarunkban minden olyan jellegű berendezés megtalálható, ami a testi és szellemi jó közérzetet szolgálja. Élményfürdő hidromasszázzsal és ellenáramoltatóval,finn és infra szaunáinkhoz hideg vizes csobbanó is tartozik, gőzfürdőnk fény- és aromaterápiával várja a pihenni vágyókat. A tágas pihenőudvarban kényelmes, természetes anyagból készült nyugágyakon relaxálhat, a teabárból finom teákat, ásványvizet fogyaszthat. Fitness-termünk modern kardiogépekkel várja a sport szerelmeseit. Mindezekhez a nyári időszakban egy dús növényzetű napozókert is tarto