szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Csikász Vendégház
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Nagyvisnyó
Elfogadóhely: Falusi szálláshely
Telefon: 06-30-6486584
Weboldal: http://csikaszvendeghaz.hupont.hu
E-mail: csikaszzoltanne@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3349 Nagyvisnyó Ady Endre út 45.

Környezet leírása
Nagyvisnyó Heves megye legészakibb részén az Északi-Bükkben fekvő község. A falut két patak szeli át, a Szilvás-patak és a Nagyvölgy-patak, melyek a Bánvölgy-patakba torkollanak és a Lázbérci-víztározó vizét táplálják.
Éghajlatát a Bükk hegység határozza meg. A csapadék évente 750 mm körüli, az évi középhőmérséklet 8-8,5 C*, a napsütéses órák száma 1900 körüli. Területe középhegységi jellegű hegylábfelszín, 330 és 950 m közötti tengerszint feletti magasságban. Határa a Bükki Nemzeti Park része.

Megközelíthetőség
Közúton:
Eger - Szilvásvárad - Nagyvisnyó

Miskolc - Kazincbarcika - Dédestapolcsány - Nagyvisnyó

Miskolc - Lillafüred - Mályinka - Nagyvisnyó

Részletes leírás
Nagyvisnyón, csendes, zöld környezetben található a különálló apartman 2 szobával, konyhával, fürdőszobával, folyosóval. Az apartman 4 személy részére kényelmes pihenést biztosít (szükség esetén pótágyazható). Új állapotú, modern, kényelmes berendezésű, világos épület. A különálló lakrészben 1 apartman található (4 személy részére), 2 szobával, melyekben franciaágy szolgál a kényelmes alvásra. A szobák 2-2 fő részére kényelmesek, illetve az egyik szoba akár pótágyazható.

A két szoba hasonló módon van bútorozva: az egyik falrészen szekrénysor, melybe beépítve van a franciaágy matraccal. Fotel, TV mind a két szobában, gázfűtés.

Az egyik szoba pótágyazható, a másik szobában a gázfűtés mellett kandalló található. A két szobához egy zuhanykabinos fürdőszoba, s egy jól felszerelt, modern konyha tartozik nagy hűtővel, mikrohullámú sütővel.

Az apartman előtt most készült el az akár 10 fő elhelyezésére is alkalmas szaletli, fedett udvari étkező, társalgó. Az épület zárt területen található, gépkocsibeállóval, biztonságos parkolással. Igény esetén szauna is rendelkezésre áll.