szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Székely Vendégház
 
Régió: Észak-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Esztergom
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06 70 9459 798
Weboldal: http://www.szekelyvendeghaz.com
E-mail: szekelyvendeghaz@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2500 Esztergom, Jókai Mór u. 41.

Környezet leírása
Vendégházunk Esztergom központjában egy csendesebb utcában található, a főtértől 500 méterre, a Kis-Duna sétány szomszédságában. Tőlünk Esztergom látnivalói gyalogosan is elérhetőek, akárcsak a Mária-Valéria dunai hídon át a szomszédos Párkány (Szlovákia).

Megközelíthetőség
A Nyugati pályaudvarról induló vonattal másfél óra alatt lehet Esztergomba eljutni. A vasútállomástól kb. 1200 méterre a belváros irányába haladva érhető el vendégházunk a Jókai utcában, ami a Dorog felől a városba vezető főúttal és a Dunával párhuzamosan helyezkedik el.
A buszpályaudvarról és a hajóállomásról is maximum 10 perces sétára található vendégházunk. Autóval érkező vendégeinknek ingyenes parkolási lehetőséget kínálunk.

Részletes leírás
Vendégházunk Esztergom központjában, a főtértől 5 perces sétára található. 2-3 ágyas, környezetbarát módon klimatizált, zuhanyzós, tévés szobákkal, ingyenes wifivel, parkosított kertünkben bográcsozási,grillezési lehetőséggel, zárt udvarunkban ingyenes gépkocsielhelyezéssel, teljesen felszerelt konyhával, hangulatos borozóhelyiséggel, és rendkívül kedvező árakkal várjuk vendégeinket. Kerékpárkölcsönzés helyben. Gyermekbarát ingyenes szolgáltatások (játszótér, gyermekjátékok kint és bent, utazóágy, gyermekágynemű, etetőszék stb.), 2 éves korig ingyenes szállás, 2-14 éves korig 50%-os gyermekkedvezmény.