szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Szimetra 96 Bt    Venezia Pizzéria
 
Régió: Alföld Elfogadóhely
Hely: Szentes
Elfogadóhely: Pizzéria
Telefon: 63/444064
Weboldal: http://veneziapizzeria.hu
E-mail: szimetra96bt@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
6600 Szentes Szent Imre H. utca 12-14

Környezet leírása
Szentes az Alföld közepén található ,Tisza parti város,ahol az idelátogatókat kellemes környezetben a Liget Strand és üdülőközpont,valamint számos igényes szállás várja. Számos sportrendezvény és kulturális rendezvény várja az idelátogatókat.

Megközelíthetőség
Autóval érkező vendégeink,Budapest felől,a Kurca folyó kis hidja után az első körforgalomból az első kijáratnál a Szent Imre herceg utcában a Katolikus Templomot elhagyván majd a Horváth Mihály Gimnázium után pár méterre parkolóval ellátott Venezia Pizzéria éttermünk megtalálható. Busszal érkező vendégek a buszmegállótól 4 perc sétával érnek el hozzánk. A Petőfi útra kimenvén balra fordulnak,s majd 30 méter után a Petőfi iskolánál szintén balra a Szent Imre herceg utcára,ahol szemben vagyunk megtalálhatók

Részletes leírás
Venezia Pizzéiánk 15 éve nyílt meg ,a mai napig is a szentesi vendégeinknek az egyik legkedveltebb étterme. Nagy ételválasztékkal és minőségi ételeinkkel,várjuk vendégeinket. Házhoz szállítást nyitvatartási idő alatt rendelhetnek vendégeink
Hétfőtöl- Csütörtökig 11-22.-ig
Péntek Szombat 11-23.-ig
Vasárnap 11-22.-ig
Teljes ételválasztékunk a www.veneziapizzeria.hu web oldalon megtalálható
Igazi Olaszos hangulatú,éttermünkben kicsit mintha velencébe,de beljebb lehet hogy Bolognába érezheti magát az idelátogató vendég.
Ha még ehhez a kínált ételeinkben sem fog csalódni akkor Önök is és mi is elégedettek lehetünk és biztos hogy visszafognak jönni és ennek mi nagyon fogunk örülni.