szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Szilvásvárad
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 36/564-300
Weboldal: http://www.szalajkaliget.hu
E-mail: info@szalajkaliget.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
H-3348 Szilvásvárad, Park u.25/a

Környezet leírása
2005. év nyarán indult fejlesztés célja az volt, hogy olyan igényes egyedülálló szilvásváradi szálloda épüljön a Bükki Nemzeti Parkban, amely az alábbi szempontokat tartotta meghatározónak:
gyermekbarát és családbarát,vendégközpontú,konferenciákhoz, csapatépítő és vezetői tréninghez is alkalmas,a természettel is harmóniában lévő szálloda valósuljon meg.
A fejlesztés a 2005. év júliusában indult el, és 2006. júliusában nyitott meg szállodánk, szilvásvárad első négycsillagos hotele.

Megközelíthetőség
Szilvásvárad Budapesttől 150 km-re található.

Autóval: M3-as autópályán Eger városáig majd Egerben a 25-ös számú útvonal vezet ki a Szilvásváradi útra.
Autóbusszal: közvetlen buszjárat a Népligetből Budapesttől Szilvásváradig, vagy átszállással Eger városán keresztül.
Vonattal: a Keleti ill. Nyugati pályaudvartól Eger városáig majd átszállással Szilvásváradra
A szilvásváradi busz- és vasúti pályaudvartól kérésre transzfert biztosítunk a szállodához.

Részletes leírás
A hotelépületben, az első emeleten 15 db kétágyas szoba található, melyből 14 db erkélyes (Az egyik szoba mozgássérült részére lett kialakítva.) Ezen szobák mindegyike pótágyazható, az ágyak igény szerint külön választhatóak
Szintén az emeleten található a VIP lakosztály, melynek nappalijában egy melegítő konyhai rész helyezkedik el, ebből nyílik két hálószoba és a pezsgőfürdő káddal felszerelt fürdőszoba. A nappaliból megközelíthető a tárgyaló – aminek a folyosóról önálló bejárata is van -, mely 15 fő részére alkalmas egyeztetési lehetőséget biztosít. A két hálószoba közül az egyik franciaágyas, a másik külön ágyas. A nappaliban található kanapé egyben pótágyazási lehetőséget is jelent. A lakosztályhoz tartozik még egy erkély is, ahonnan páratlan kilátás nyílik a települést körül ölelő természeti képződményekre.
A tetőtérben 12 db kétágyas szoba került kialakításra, amelyből egy erkélyes. A tetőtéri kétágyas szobáinkból 3 db fix franciaágyas, a többi széthúzható ágyas, valamint 6 db szobában külön kihúzható kanapé is található.
A tetőtérben helyezkedik el 4 db családi szoba, melynek előteréből nyílik az egyik szoba, s abból a másik. Minden szoba 1 főre pótágyazható. A szobák klimatizáltak, mini bárral, tv-vel, telefonnal felszereltek. Díjtalan kábeles internet csatlakozás lehetősége mindenhol kiépített.
A 27 db kétágyas szobából 12 db fürdőkádas, 15 db zuhanyzós. Az apartmanok és a lakosztály fürdőkádas.
Apartman házak
13 apartman ház tartozik a szállodakomplexumhoz. Ezek közvetlen a főépület mellett helyezkednek el a domb lejtőjén.
Ebből 10 db 67 m2-es 4+2 személyes apartman ház. A szélfogóból nyíló előtérrel, egy amerikai konyhás nappalival, valamint 2 db hálószobával rendelkeznek,melyből az egyik franciaágyas, a másik pedig különágyas. A nappaliban lévő kanapé 2 személyes teljes értékű ággyá alakítható. Egy ház alkalmas mozgássérült vendég fogadására. Rendelkezünk 3 db 86 m2-es 6+2 fős apartman házzal is, amik annyiban különböznek a kisebbtől, hogy 3 db hálós