szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Lotus Therme Hotel & Spa *****
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Hévíz
Elfogadóhely: Hotel *****
Telefon: +36 83 500 500
Weboldal: http://www.lotustherme.net
E-mail: info@lotustherme.net

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8380, Hévíz, Lótuszvirág u. 1.

Környezet leírása
A Balatontól 6 kilométerre található a mediterrán jellegű üdülőváros,Hévíz, amely hangulatos éttermeivel, hívogató pincesorával és 200 éves fürdőkultúrájával Magyarországon egyedülálló élményt kínál a pihenni, feltöltődni vágyóknak. Itt található a világ legnagyobb természetes gyógytava,amely számos mozgásszervi és ízületi panaszra nyújt enyhülést.A romantikus kisváros a természeti csodák és a magyar vendégszeretet otthona.

Megközelíthetőség
Távolságok / repülőterek
Bécs – 190 km / 2,5 óra
Graz – 170 km / 2,5 óra
Budapest – 180 km / 2 óra
Sármellék – 20 km / 10 perc
A szálloda GPS koordinátái:
északi szélesség 46 46’ 46.52’’;
keleti hosszúság 17 11’ 42.16’’

Részletes leírás
Az opálosan kék tó reggeli hangulatától csak a gazdag kínálatú büféreggeli vonhatja el figyelmét, ahol az ételek egy része az Ön szeme előtt készül el. A büféasztal elmaradhatatlan kínálata a magyaros lecsó és gulyásleves. A bőséges és változatos büfévacsora a nemzetközi és a magyar konyha remekeit egyaránt felvonultatja. Shali Mar Bárunk kellemes, romantikus estét ígér tánccal és élőzenével.
Kerüljön újra egyensúlyba Önmagával: kényeztesse a testét különleges masszázsainkkal, merüljön el medencéinkben, fedezze fel a szaunázás különleges élményét szertartásos felöntéseinkkel, vagy lazuljon el a Hévízen egyedülálló Holt-tengeri sóbarlangunkban. Gyógyuljon, pihenjen hagyományos gyógykezeléseink bármelyikével: a tradicionális thai masszázs, shiatsu, yumeiho, Lomi Lomi vagy a különleges Ayurveda masszázsok során lelkileg is feltöltődhet. A szépségszalonunkban L'oreál fodrászat, Germaine de Capuccini arc-és testkezelések sora várja pihenni és megszépülni vágyó hölgyeket és urakat.