szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hőforrás hotel és üdülőpark
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Gyula
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 36-66-463722
Weboldal: http://www.hoforrashotel.hu
E-mail: info@hoforrashotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
5700 Gyula, Rábai  Miklós u.2.

Környezet leírása
A Hőforrás hotel és üdülőpark Gyula város csendes zöldövezetében, egy négyhektáros gyönyörű parkban található. Gyula, az ország délkeleti részén Budapesttől 220 km-re fekvő, 35 ezer lakosú üdülő- és fürdőváros.Itt található Közép-európa egyetlen épen maradt téglavára.A város fő vonzereje a 19 medencével rendelkező Várfürdő, mely minősített gyógyhely. A gyógyvíz elsősorban mozgásszervi és reumatikus panaszok gyógyítására alkalmas.Wellness részlegében, nyári időszakban strandmedencéiben a fiatalabbnak.

Megközelíthetőség
Megközelíthetőség:
• Budapest – Gyula ( 220 km) M5- ös autópályán át Kecskemét, 44-es főút- Szarvas – Békéscsaba irányában
• Debrecenből( 120 km) a 47-es főúton Sarkad felől
• Szegedről( 116 km) a 47-es főúton Orosházán- Békéscsabán keresztül
• GPS koordináták: É 46º 38' 27. 09", K 21º 17' 40. 44"

Részletes leírás
HŐFORRÁS HOTEL*** és ÜDÜLŐPARK
a „nyugalom szigete”
A Hőforrás Hotel és Üdülőpark a gyógyvizéről híres gyulai termál-és strandfürdő közelében, zajtól és átmenő forgalomtól mentes zöldövezetben található.
Az épületegyüttes, melyet 4 hektáros bekerített saját park vesz körül, már messziről felhívja magára a figyelmet különös tömegalakításával és színekben gazdag megjelenésével.
Négyhektáros parkunkban játszóterek, teniszpálya, tollaslabda pálya, pit-pat játék, lengőteke, ping-pong asztalok, rost- és szalonnasütő hely valamint pihenőhelyek találhatók. A park végében folyó Fehér Körös élővízi ágánál nyári időszakban egy kis plázs bővíti szolgáltatásaink körét. A homokos és füves partszakaszon napozóágyak, tusolók, gyermekmedencék és egy exkluzív hajó formájú bár várja vendégeinket.
Az üdülőparkban összesen 259 db különböző típusú szoba és apartman található melyből 35 db szoba és 5 db apartman szállodai rendszerben, a többi üdülőszövetkezeti formában működik. A három nagy épületünkben találhatók a kétágyas szobák és az egyszobás, főzőfülkés lakrészek valamint 5 db kétszobás apartman. Az emeletes épületeket bungalószerűen körülvevő földszint +padlástér beépítéses házakban helyezkedik el további 96 db másfélszobás apartman.
A szállodai részben 23 szoba standard, 12 pedig komfort típusú. Valamennyi szoba pótágyazható és balkonos. A szállodai apartmanok közül 3 db kétszobás, 2 pedig másfélszobás. Az apartmanok felszerelt konyhával is rendelkeznek. Ezek közül a másfélszobásak közvetlenül a kertre nyílnak, saját terasszal.
Bababarát szobáinkban valamint a családi apartmanokban babaágyat ágyneművel, igény szerint pelenkázót, fürdető kádat és etetőszéket is biztosítunk.
„Csodavilág” játszószobánkban a 2-12 éves korú gyermekek foglalkoztatásáról, felügyeletéről animátor gondoskodik. Amíg a gyermek játszik, a szülő ellazulhat a jakuzziban vagy igénybe vehet egy frissítő testmasszázst a szálloda gyógyászati részlegén.