szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Medves vendégház
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Salgótarján-Salgóbánya
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: +3620/5959878
Weboldal: http://www.medvesvendeghaz.hu
E-mail: medvesvendeghaz@starjan.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3109 Salgótarján-Salgóbánya Medvesi út 19

Környezet leírása

Megközelíthetőség

Részletes leírás
Az erdei környezetben fekvő Medves Vendégház Magyarország egyik kevéssé ismert, felfedezésre vágyó és egyben lenyűgöző részén, a Medves-fennsík szomszédságában található, amely nemcsak hazánk, hanem Európa legnagyobb területű bazaltplatója. A Medves számtalan látnivalójával, kiváló levegőjével, pazar kilátást nyújtó váraival bújik meg az ország északi csücskében - átnyúlva a mai Szlovákia területére.
Vendégházunkba szeretettel várjuk mindazokat a párokat, családokat, baráti társaságokat, kikapcsolódni vágyókat, akik,elérhető áron, természetes, nyugodt környezetben szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Házunk kialakítása kedvez a kettesben érkezőknek, a néhány fős családoknak és a kisebb társaságoknak egyaránt.

A 2009-ben igényesen felújított vendégházban mindent megtalálnak vendégeink, ami a nyugodt kikapcsolódáshoz szükséges.A ház felső szintjén 3 szoba található,melyekhez külön fürdőszoba, TV tartozik. A közös térben jól felszerelt konyha várja vendégeinket, a gyerekek számára pedig külön játszósarkot alakítottunk ki. A legkisebbek kényelméhez járókát, kiskádat, etetőszéket biztosítunk.Az alsó szinten pedig egy 6+2 fős apartman került kialakításra,2 hálóval,nappalival ,étkezővel, konyhával és fürdőszobával.

A tágas udvar lehetőséget ad kicsiknek és nagyoknak is a tartalmas szórakozásra. A tűzrakó helynél lehet bográcsozni, szalonnát sütni; a bútorozott árnyékos teraszon kényelmesen meg lehet ebédelni, vacsorázni. A fiatalok labdázhatnak, tollasozhatnak, ping-pongozhatnak a kertben. Lehetőség van akár falmászásra, biliárdozásra is, a kisebb gyerekeket pedig egy kis játszótér: homokozó, hinta várja.