szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Club Vital Wellness Panzió
 
Régió: Észak-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Sopron
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: +36/30/417-5959
Weboldal: http://www.clubvital.hu
E-mail: vitalpanzio@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9400, Sopron, Kertvárosi út 38.

Környezet leírása
A Club Vital Wellness Panzió szállása Sopron városának egy zöld lakóövezetében helyezkedik el. Az ingyenes Wi-Fi internetet és ingyenes parkolási lehetőséget kínáló szálláshely wellness-központtal, valamint TV-vel ellátott, légkondicionált szobákkal várja vendégeit.

Megközelíthetőség
https://maps.google.hu/maps?q=clubvital+sopron&hl=hu&ie=UTF8&t=h&view=map&cid=1276537368949957410&ll=47.686856,16.551353&spn=0.005056,0.00912&z=16&iwloc=A&source=embed

Részletes leírás
Drinkbár!
Sopron legújabb, legtrendibb drinkbárja hallgatóbarát árakkal várja a Club Vital-ban a belga-, soproni és csapolt sörök, valamint a panyolai pálinka kedvelőit. A Club Vital bár természetesen a borvidék közepén nem maradhat vörös- és fehérbor nélkül sem: a drinkbár a legspécibb soproni borokat is felvonultatja pultjában.

Szálláslehetőség
Esztétikusan kialakított két- és egyágyas, pótágyazható szobákkal várjuk kedves vendégeinket, igényük szerint a wellness szolgáltatásainkkal együtt. Segítünk megismerni Sopron városát és szabad idejükre programajánlattal állunk rendelkezésükre.

Jacuzzi
8 személyes, a vize 34 C fokos, több funkciós masszázs befúvók kényeztetik testünk minden porcikáját. A kiáramló vízsugarak masszírozzák a testrészeket. Élénkítő, izomlazító és keringés serkentő hatása van.

Finn szauna
Eredeti északi rönkfenyőből épült 17 személyes szauna várja a szaunázást kedvelőket. A felhevült testet a szabadban jéghideg dézsás fürdővel lehet felfrissíteni, majd ezután jöhet a pihenőoázisunkban relaxációs zene mellett lazítani.

Infra szauna
Itt 40C-50C fokos “száraz” melegben a test belsejétől kifele melegszünk fel. Kellemes hangulatban a kényelmes padon egyszerre két fő számára van hely.

Szolárium
A barnaság szerelmeseit egy Ergolein típusú, 42 csöves, arcbarnítós, kondicionált géppel várjuk. Vitathatatlan a szolárium jótékony hatása a téli depresszió ellen.

Uszoda
14m x 5m-es, 1.6 m mély 24C fokos medencénk ad lehetőséget az úszni és pancsolni vágyóknak. Kényelmesre kialakított masszírozó sarok színesíti az úszás élményét.

Gőz
Ebben a kabinban a páratartalom közel 100%-os, míg a hőmérséklet 38-45C fokos. A gőzben egyszerre 8 vendégünk élvezheti a párával teli levegőt.

Masszázs
A nálunk töltött pihenést a masszázs teszi teljessé. Választható testrészenkénti ill. egész testet érintő masszázs. Masszőrünk, Tóth Tímea további felvilágosítással is tud szolgálni, telefo