szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Andrea Panzio-Keszthely
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Keszthely
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: +36/30/554-3840
Weboldal: http://www.andreapanzio-apartman.hu
E-mail: info@andreapanzio-keszthely.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8360 Keszthely Pál u.3

Környezet leírása
Üdvözöljük Keszthelyen a Balaton fővárosában !

Panziónk Keszthely történelmi belvárosában a Festetics kastélymúzeum mellett ,apartmanjaival,szobáival egész évben várja üdülni,kikapcsolódni vágyó vendégeit. A kiváló adottságú strandjaink kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást biztosít. A barokk sétáló utca gazdag programjaival , cukrászdáival ,éttermeivel teszi felejthetetlenné az itt eltöltött napokat.

Megközelíthetőség
Az apartman Keszthely belvárosában, a Festetics kastély szomszédságában várja a családi üdülésre Keszthelyre érkezőket, nászutasokat, kirándulókat, minden szállást kereső vendéget. A szállás apartmanjai többféle kialakításúak, így a különböző elvárásokkal érkező vendégeinknek egyaránt megoldást kínálunk.

Részletes leírás
Egész évben nyitva tartó családias panziónk tökéletes választás a Keszthelyen szállást, apartmant kereső családok, turisták, pihenni vágyók számára.

Vendégeink kérése, jelzései alapján 2010-ben bővítettük panziónkat nászutas lakosztállyal és öt kényelmes, erkélyes, WC/zuhanyzós franciaágyas szobával. A nagy kertben zöld növények hűvösében homokozó, hinta, úszómedence, kerti bútorok állnak vendégeink rendelkezésére. A családi üdülés így lesz igazán kellemes: a gyerekek és szülők egyaránt jól érzik magukat apartmanjainkban, Keszthely egyedi, hangulatos belvárosában. Panziónk közeli elhelyezkedése a hévízi Termáltótól kitűnő választás a felüdülést , gyógyulást kereső vendégeink számára , ami kerékpárral,helyi buszjárattal vagy az ősi lápon kiépített sétányon gyalogosan is megközelíthető.
Internet terminál elérhető a recepción, továbbá a panzió szobáiban és az apartman házban WI-FI csatlakozást biztosítunk. Panziónknak saját, zár parkolója díjtalanul áll vendégeink rendelkezésére.
Szállóvendégeink pár perces sétával elérhetik a barokk kisváros, Keszthely sétálóutcáját, híres piacát, a Festetics-kastélyt , a helyi múzeumokat, valamint a Balaton partot és a strandot, ahol a fürdés mellett vitorlázás, szörfözés, és egyéb sportolási lehetőségek várják az ide látogatókat. Keszthely és környéke bővelkedik programokban az év minden szakában, válogasson Ön is kedvére közülük!
Családi üdüléshez, szálláskereséshez ajánljuk apartmanjainkat Keszthely belvárosában. Pihenése, nyaralása idejére ideális helyszínt biztosítunk!