szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Aquaticum Debrecen Termál és Wellness Hotel****
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Debrecen
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 52 514 111
Weboldal: http://www.aquaticum.hu
E-mail: hotel@aquaticum.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Környezet leírása
Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, a keleti régió oktatási, kulturális és sportközpontja. A szálloda a város pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében található, az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont részeként. A fürdőkomplexumban egész évben üzemelő, fedett élményfürdő és termálfürdő, wellness-sziget, strand és magyaros ételspecialitásokat kínáló étterem várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Egy rövid sétával az Állatkert, a Vidámpark vagy az Ötholdas Pagony Játszótér is könnyen elérhető.

Megközelíthetőség
Megközelítés közúton Budapest felől:

- az M3-as, majd az M35-ös autópályán közvetlenül Debrecenig
- az M3-as autópályán Füzesabonyig, majd Füzesabonytól a 33-as úton, Tiszafüreden és Hortobágyon keresztül Debrecenbe
- a 4-es számú főúton Cegléden és Szolnokon keresztül Debrecenbe

Megközelítés vonattal:

Az InterCity vonatok a budapesti Nyugati/Keleti Pályaudvarról indulnak Debrecenbe.

Megközelítés busszal: a VOLÁN Zrt. járataival.

Részletes leírás
Légkondicionált szállodánk 56 kétágyas, pótágyazható szobával és 40 kényelmes apartmannal (kétlégterű családi szoba párosággyal (2 felnőtt részére) és kihúzható kanapéval (2 gyerek vagy 1 felnőtt részére) várja a vendégeket. Minden szobához tartozik erkély.

A kétágyas szobák zuhanyzóval, az apartmanok fürdőkáddal rendelkeznek. Minden szobában található televízió, pay-tv, mozicsatorna, minibár, szobai széf, hajszárító, valamint felnőttek részére fürdőköpeny.

A hotel kialakítása során figyelembe vettük mozgáskorlátozott és allergiás vendégeink igényeit is, így számukra speciális szobák állnak rendelkezésre.

Az Aqua apartman 46 m2-es, kétlégterű szoba, amelynek háló része dupla ággyal (2 felnőtt részére) és nappali része kihúzható kanapéval (2 gyerek vagy 1 felnőtt részére) van felszerelve. Fürdőszobájában pezsgős sarokkád áll, terasza 26 m2. Az apartmanban található LCD televízió, pay-tv, mozicsatorna, minibár, szobai széf, légkondícionáló, hajszárító, mini hifitorony, valamint felnőttek részére fürdőköpeny.

Az elnöki apartman 86 m2-es, kétlégterű, a többi szobától eltérő stílusban berendezett szoba, amelynek háló része dupla ággyal (2 felnőtt részére) és nappali része kihúzható kanapéval (2 gyerek vagy 1 felnőtt részére) van felszerelve.Fürdőszobájában pezsgős sarokkád áll, terasza 45 m2. Az apartmanban található LCD televízió, pay-tv, mozicsatorna, minibár, szobai széf, légkondícionáló, hajszárító, mini hifitorony, valamint felnőttek részére fürdőköpeny. Az elnöki apartman tárgyalóval is rendelkezik, ahol 10 fős kerekasztal, bőr ülőgarnitúra és 107 cm átmérőjű plazmatévé áll rendelkezésre.

Nemdohányzó szállodánkban csak az arra kijelölt helyen van lehetőség dohányzásra.

Aqua Éttermünk magyaros és nemzetközi ételkülönlegességeket, reform és kímélő ételeket kínál.

A szálloda drinkbárjában gazdag italválasztékkal állunk vendégeink rendelkezésére. A hotelben található wellness-szigeten komplex wellnesskoncepcióval várjuk vendégeinket.