szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Andrássy Rezidencia Wine & Spa *****
 
Régió: Tokaj-Hegyalja Elfogadóhely
Hely: Tarcal
Elfogadóhely: Hotel *****
Telefon: +36 -47 / 580-015
Weboldal: http://www.andrassyrezidencia.hu
E-mail: hotel@andrassyrezidencia.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3915 Tarcal, Fő út 94.

Környezet leírása
Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Tarcalon, gyönyörű rusztikus környezetben az Andrássy család patináns egykori rezidenciájában várja Önt a kifinomult ízléssel megálmodott, stílusosan kialakított ötcsillagos wellness szálloda 41 szobával, spa & wellness részleggel, illetve Tokaj-Hegyalja egyik legjobb éttermével.

Megközelíthetőség
Tarcal Budapest felől az M3-M30-as autópályán, majd Miskolcot kikerülve Szerencsen keresztül 37. sz. főútról közelíthető meg (240 km). A Budapestről rendszeresen induló InterCity vonatokon 2 és fél óra alatt érhetjük el Tokaj-Hegyalját.

Részletes leírás
Az Andrássy Rezidencia Wine & Soa a klasszikus elegancia jegyében, ötcsillagos enteriőrrel várja vendégeit Tokaj-Hegyalja szívében.
Wellness-szálloda és borhotel különleges ötvözete az Andrássy Rezidencia, mely egyben a régió egyedülálló gasztronómiai központja, ahol a legkiválóbb tokaji pincészetek borai személyre szabott gourmet élményekkel párosulnak.
Az egyedi tervezésű exkluzív VinoSense Spa szolgáltatásai maximális kikapcsolódást nyújtanak.
A legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt prémium kategóriás konferenciatermek csapatépítő tréningek és céges rendezvények első számú helyszínként járulnak hozzá az Ön rendezvényének sikeréhez.
Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa ***** 41 szobával, ötcsillagos enteriőrrel és kényelemmel várja Vendégeit. Elegáns szobáink választékát 35 Superior kétágyas, 3 Deluxe, 2 Junior Suite és egy 100 négyzetméteres elnöki lakosztály alkotja.
A szobák nagyméretű LCD TV-vel, manuálisan szabályozható klímával, kábeles internet csatlakozási lehetőséggel, exkluzív bekészítésekkel ellátott tágas fürdőszobával, fürdőköpeny bekészítéssel, hajszárítóval, tokaji borokkal felszerelt minibárral és laptop méretű széffel állnak a Vendégek rendelkezésére.
Az egyedülálló wellness részlegen egy beltéri úszómedence, jakuzzi, fin - és infraszauna, különleges barlangfürdő (fényterápiával és vízi masszázselemekkel), sókamra, gőzfürdő, élményzuhanyok, vinoterápiás luxus kozmetikai-, masszázs- és fürdőkezelések szolgálják a Vendégek kényelmét és kikapcsolódását.