szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Anna Grand Hotel**** Wine&Vital
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonfüred
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: 87/581-200
Weboldal: http://www.annagrandhotel.hu
E-mail: reservation@annagrandhotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1

Környezet leírása
A négycsillagos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital a Balaton északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part, a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától.
A város az 1800-as években, a reformkor idején indult fejlődésnek. Szentgyörgyi Horváth János rendezte 1825. július 26-án a füredi Horváth-házban az első Anna-bált lánya, Anna Krisztina tiszteletére. Az Anna-bál hagyománnyá vált, azóta minden évben megrendezik. „A Balaton északi partjának fővárosa"

Megközelíthetőség
Az autóval a Budapest felől érkezők a 71-es útról lekanyarodva a Zsigmond utcán keresztül érhetik el az Anna Grand Hotel mélygarázsát.

Részletes leírás
A négycsillagos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital a Balaton északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest.
A szobák
A szálloda több mint 200 éves felújított épületében található 100 db szoba között megtalálhatóak mind a klasszikus, mind a modern stílus jegyeit felvonultató szobák.
Mindegyik szobában klímaberendezés, fürdőszoba, telefon és minibár található.
Wellness & Spa
A szálloda 1200 m2 alapterületű wellness részlegén feszített víztükrű úszómedence, 22 * 5 m-es élményfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszaunák gőzkabin, Kneipp – taposó és jégkút található.
A wellness részlegen továbbá különböző tradicionális masszázs, és szépítészeti kezelések mellett különleges borterápiás kezelésekre is lehetősége nyílik vendégeinknek.
Gasztronómia
Szállodánk elegáns, több mint 200 éves, felújított éttermében kerül minden évben megrendezésre a méltán híres Anna – bál.
Az étterem étlapján és kínálatában a vendégek nem csak az ínycsiklandozó, tradicionális magyar ételekkel találkozhatnak, hanem a vendéglátás jövőjét felvillantó merész a la Carte megoldásokkal is.
Anna Cafe
A szálloda cukrászdája reformkori receptek alapján készített házi süteményeit, a fagylaltjait, a csoki fondüjét, valamint a klasszikus cukrászdai készítmények teljes választékát mindenkinek érdemes megkóstolni.
Tartson velünk egy kulináris időutazásra és kóstolja meg
- eredeti reformkori receptek alapján készített - házi süteményeinket: Blaha Lujza, Laborfalvi Róza desszertjét, Jókai Mór kedvencét...
Borharapó
A szálloda hangulatos pincehelyiségben kialakított Borharapó borozónkban kiváló minőségű borokat és pálinkákat kóstolhatnak meg a vendégek.
Bowling
Az Anna Grand Hoteleben külön részlegen szórakozhatnak az aktív pihenést előtérbe helyező vendégek is, hiszen Bowling termünkben 4 db automata pálya várja őket.