szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

AQUA Hotel Termál
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Mosonmagyaróvár
Elfogadóhely: Hotel
Telefon: 06 96 579 168
Weboldal: http://www.tha.hu
E-mail: aquahotel@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9200 Mosonmagyaróvár, Kígyó utca 1.

Környezet leírása
Mosonmagyaróvár az ország nyugati kapujában, az osztrák határtól 6, a szlovák határtól 13 km-re fekszik. 32 ezer lakosú város. Az ország két fontos határállomásához, Hegyeshalomhoz és Rajkához való közelsége fontos gazdasági, pénzügyi, idegenforgalmi, közlekedési, ipari és kereskedelmi központtá teszik. Az „arany háromszög” középpontjának is nevezik, mert Győrtől 36, Pozsonytól 32, Bécstől pedig 84 km-re található.

Megközelíthetőség

Autóval:

Budapestről az M1 autópályán a 86 és az E65 főúton
Pozsony irányából a D2, E65, E75 autópályán és főúton
Bécs felől az M1 autópályán, illetve az A4 úton

Vonattal:

Budapest felől Intercity illetve Railjet járatokkal
Ausztriából Euregio és Railjet járatokkal

Részletes leírás
Élvezze a szálloda és a termálfürdő wellness szolgáltatásait évszaktól függetlenül. Az AQUA Hotel Termál Mosonmagyaróvár szívében, a Termálfürdő területén található. A hotel 59 modern berendezésű szobájával, gyógyászati és wellness-részleggel, étteremmel, drinkbárral várja a felüdülni vágyókat. A Hotel a városban egyedülálló módon kínál vendégei részére a szállás részeként ingyenes, többszöri belépésre feljogosító termálfürdőbelépőt a szaunavilág használatával együtt. Így Ön akár többször is élvezheti ennek a páratlan gyógyvíznek a hatásait.

Ez a fürdőhely évtizedek óta számos turistát vonz a városba, nem utolsósorban kiváló gyógyvize miatt, amely Európa öt legjobb gyógyvizének egyike. Az itt felszínre törő termálvíz alapvetően gyógyászati célokat szolgál, noha az egészséges embereknek is feledhetetlen élményt és páratlan kikapcsolódást kínál. A termálfürdő wellness kezelései mindenki számára elérhetők. Az orvosi beutalóval széleskörűen igénybe vehető gyógykezelések közül Ön is biztosan megtalálja a kedvére valót. Többek között a szénsavas- és galvánfürdő, a víz alatti vízsugaras masszázs, a gyógymasszázs, az iszappakolás és az elektroterápia közül választhat.
Használja kedve szerint az AQUA Hotel Termál*** medencéjét, finn szaunáját és infrakabinját, élvezze a vezetékes internet, a szobákban elérhető kábel tv előnyeit! Vagy ha úgy tartja kedve, bújjon bele a fürdőköntösbe, és sétáljon át a szállodától pár lépésre található Termálfürdőbe!
Fakultatív programok keretében lehetőség nyílik kisvonatos városnézésre, lovaskocsikázásra, sétahajókázzon a Mosoni-Dunán, vagy akár kölcsönözzön a Hotelben kerékpárt és fedezze fel a Szigetközt.