szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Villa Park Panzió
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Szilvásvárad
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 36/564044
Weboldal: http://www.silabt.hu
E-mail: info@silabt.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3348 Szilvásvárad, Park u. 11/B.

Környezet leírása
Fedezze fel Ön is Magyarország egyik legszebb helyét és barangoljon a tiszta vizű források, a gyors folyású hegyi patakok mentén, lélegezze be a friss hegyi levegőt, és élvezze a Villa Park Panzió*** vendégszeretetét ! A panzió a község központjában, a Bükki Nemzeti Park bejáratától 150 m-re található.

Megközelíthetőség
Szilvásvárad, ez a csodálatos hegyi üdülőközség a Bükk hegység nyugati oldalán, Egertől 25 km-re terül el.
Autóval: M3-as autópályán Eger városáig majd Egerben a 25-ös számú útvonal vezet ki a Szilvásváradi útra.
Autóbusszal: közvetlen buszjárat a Népligetből Budapesttől Szilvásváradig, vagy átszállással Eger városán keresztül.
Vonattal: a Keleti ill. Nyugati pályaudvartól Eger városáig majd átszállással Szilvásváradra.

Részletes leírás
Az új, impozáns épületben 14 db 2, 3, és 4 ágyas erkélyes, füdőszobás, TV-vel felszerelt szoba és 2 apartman várja a pihenni vágyó vendégeket. Egész évben nyitva tartunk.
Autóval érkező vendégeink a panzió udvarán zárt helyen díjmentesen parkolhatnak.
Minden igényt kielégítő 50 fős exkluziv éttermünkben hagyományos magyar és speciális ételkülönlegességekből választhatnak vendégeink. Éttermünk technikai okok miatt jelenleg nem üzemel, de ebédet és vacsorát csoportos foglalás esetén tudunk biztosítani.
A családias, gyermekbarát panzióhoz egy 1200 m2-es parkosított kert tartozik, ahol 50 m2-es szabadtéri élménymedence és napozó terasz, grillező hely, bográcsozó-főzőhely, kerti terasz, gyermekeknek: hinta, fa-mászóka, teke, ping-pong asztal gondoskodik arról, hogy vendégeink kellemesen töltsék idejüket.
Wellness részünkben szauna, pezsgőfürdő, gőzkabin, egy többfunkciós kondícionálógép, és masszázs szolgáltatás áll vendégeink rendelkezésére. Ezen szolgáltatások használatát a szobaár nem tartalmazza.
Panziónk kiválóan alkalmas szakmai továbbképzések, tréningek, rendezvények, osztálytalálkozók, esküvők, állófogadások, garden- és karaokepartyk lebonyolítására. Ehhez egy 50 fős étterem és egy 25 fős különterem áll rendelkezésre, a szükséges felszerelésekkel.