szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Emma és Suzi apartmanok, vendégszobák
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Harkány
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: +36 30 21 77 283
Weboldal: http://www.harkanyapartman.hu
E-mail: suziapartman@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7815 Harkány, Kölcsey F. tér 19.

Környezet leírása
A harkányi gyógyvíz egész Európában egyedülálló. Az itt feltörő kénes termálvíz oly gazdag a különböző hatóanyagokban, mintha a természet csakis az ember gyógyítására fakasztotta volna.Éppen ezért ajánlott: mozgásszervi,izülrti betegségek,nőgyógyászati gyulladások,bőrbetegségek gyógyítására, megelőzésére, műtétek és balesetek utókezelésére, ivókúraként gyomorpanaszokra. Harkányban minden korosztály jól érezheti magát.A környék rengeteg felejthetetlen élményt, igen sokféle lehetőséget rejt.

Megközelíthetőség
Saját autó, Vonattal Pécsig, onnan autóbusszal.
A buszpályaudvarról ingyenes transzfer.

Részletes leírás
SUZI apartmanok: Ön és családja kényelmét és nyugalmát teljesen új,luxus színvonalú apartmanjaink biztosítják. A fürdőtől 200 méterre,központi helyen,mégis nyugodt környezetben. Tágas apartmanjaink (45-65 négyzetméter) egy háló és egy lakrésszel,teljesen felszerelt (hűtő,tűzhely,kávéfőző,toastsütő stb)konyhával,külön fürdőszobával,kábel TV-vel,nagy erkéllyel és zárt parkolóval állnak az Ön rendelkezésére.
EMMA apartman és vendégszobák: Családias hangulatú panziónkban egyágyas,dupla vagy 3 ágyas szobák valamint apartmanok várják Önt. Minden szobában kishűtő,TV,tusoló és WC található. Az apartmanok plusz amerikai konyhával felszereltek. Részben klimatizált szobák. Minden szint egy teljesen felszerelt konyhával és egy közös társalkodóval rendelkezik. Nagy terasz és udvari kerthelyiség