szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

ERIKA APARTMANHÁZAK
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Hévíz
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 0683342012, 30288899
Weboldal: http://www.heviziapartman.hu
E-mail: erika@heviziapartman.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8380, Hévíz Bartók B. u. 2. - 4.

Környezet leírása
A város sajátos arculatú és hangulatú városrésze Egregy, mely 1,5 km-re fekszik a központtól. A borospincék és a szőlősorok mellett itt látható a 13.sz-ban épült Árpád-kori templom, amely román stílusú. A szőlőhegy az egregyi "grinzing" tűzes boraival és magyaros ételeivel kedvelt vendéglátó övezet. Hévíz Sétálóutcája kellemes kikapcsolódást, időtöltést, vásárlást kínál a turistáknak. A Hévízen tartózkodó turisták körében kedvelt közlekedési eszköz a DOTTO kisvonat.

Megközelíthetőség
Megközelítés GPS koordinátánk: N 46° 79', 367,828 E 17° 18' 685,913 Budapestről autóval: M7- es autópályán Balatonkeresztúrig, onnan pedig Keszthelyen keresztül Hévíz irányába. Utazás vonattal: Hévíz közvetlen vasúti összeköttetéssel nem rendelkezik. Az utasok a két legközelebbi pályaudvarról, Keszthelyről és Balatonszentgyörgyről autóbusszal juthatnak a városba.

Részletes leírás
Kényelmes 2 illetve 4 személyes apartmanokat kínálunk azoknak a vendégeknek, akik nyugodt, csendes, családias légkörű szállásokat keresnek, melyben kellemes pihenéssel, gyógyulással tölthetik el szabadidejüket. A 2 ill. 4 személyes különbejáratú apartmanjainkban igényesen berendezett, erkélyes, TV-vel WI-FI- vel ellátott, minden szobához (ágynemű és törölköző használattal) külön fürdőszobával, nappalival és jól felszerelt konyhával ( hűtő, rezsó ill. tűzhely, kávéfőző, kenyérpirító, mikro, edények, konyharuha) az erkélyeken és a kertben napozóágyakkal biztosítjuk a vendégeink kényelmét. Az ellazulás a kikapcsolódás érzését a szép környezetben található szauna ill. jaccuzzi használatával teheti kellemesebbé. Az apartmanok különböző adottságúak egy Stúdió Dél-nyugati fekvésű 25 nm. A többi apartman Dél, NYugati, ill. Keleti fekvésű 35 - 70 nm Az apartmanok nem dohányzóak! Közelben található: teniszpálya 100m, fittnessterem 200 m, szolárium 300 m, Posta 250 m, gyógyszertár 250 m, élelmiszerbolt 50m, cukrászda 50 m, étterem 200 m.