szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Cyrano Étterem és Vendégház
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Vonyarcvashegy
Elfogadóhely: Panzó, Étterem
Telefon: +36/70 381 36 60
Weboldal: http://www.cyranopanzio.hu
E-mail: cyranovendeghaz@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8314 VONYARCVASHEGY ,BERZSENYI U.36.

Környezet leírása
A fiatalok körében rendkívül népszerű vonyarcvashegyi Lidó Strand szörfiskolával, vizisípályával és viziszinpaddal nyújt egyedi élményt a balatoni strandok közül. Számos rendezvénye és szolgáltatása igazi élményt nyújt a család minden tagjának.Vonyarcvashegy kedvelt üdülőfalu a Balaton északi partján, a Keszthelyi hegység déli lankáin. A közel 2400 lakosú település utcái a keszthelyi Balaton öböl partjától egészen a Keszthelyi Hegység tetejéig kúsznak, ahol pazar panoráma várja a látogatókat.

Megközelíthetőség
Vonyarcvashegy megközelíthető:Vonattal,busszal,autóval az autópálya csatlakozás/M7/ 20km.A sármelléki reptér 13km.

Részletes leírás
A magyar és külföldi turisták körében egyaránt kedvelt hely a Balaton partjánkilátó /Berzsenyi kilátó/, ahonnan csodál fekvő Vonyarcvashegy. A pihenni vágyók a környék egyik legkedveltebb strandját találják itt, mely homokos partszakaszával a felnőttek és a gyerekek körében is egyaránt kedvelt. A Cyrano Vendégház nyugodt és csendes környezetben várja kikapcsolódni vágyó vendégeit. A kertben található úszómedence minden korosztály számára kikapcsolódást nyújt. Panziónk környékén található egy kilátó.
Panziónk a Balaton partján nyugodt,csendes környezetben várja kikapcsolódni vágyó vendégeit.Igényesen kialakított 2db 2 ágyas szobával(melyek pótágyazhatóak),apartmanokkal és úszómedencével.A szobák és az apartmanok tv-vel és hütőszekrénnyel felszereltek.
Vendégeinknek reggelis, félpanziós illetve teljes ellátást biztosítunk. A környék legszebb strandja minden igényt kielégít:a családosoknak homokos strand a vízi sportot kedvelőknek szörf,vízisí,vízibicikli,csúszda.Tavasszal és ősszel a kirándulást, biciklizést ,golfozást, termálvizet kedvelő vendégeket is várjuk.A családosoknak gyermekkedvezménnyel kívánjuk vonzóbbá tenni a nyaralást.(0-3 éves korig ingyenes, 3-8 reggelis ár.3900,félpanziós ár:4950, 8-14 reggelis ár 4500, félpanziós ár: 5900)