szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Ametiszt Hotel Harkány
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Harkány
Elfogadóhely: Hotel és Étterem
Telefon: +36-72/279-339
Weboldal: http://www.ametiszthotel.hu
E-mail: info@ametiszthotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7815 Harkány, Szent István u. 26-28.

Környezet leírása
Harkány kedvező mediterrán klímája, tiszta levegője, nyugodt környezete és egyedülálló gyógyvize, Villány, Siklós borai, a környék látnivalói és gasztronómiai élményei teszik felejthetetlenné az itt töltött napokat. A környék látványosságai aktív pihenést is biztosítanak az idelátogatóknak. A siklósi vár és a máriagyűdi kegytemplom hangulata belengi a környéket. Pécs mediterrán jellegű, hangulatos utcái és terei, számtalan múzeuma és műemléke egész napos elfoglaltságot jelentenek.

Megközelíthetőség
- Autó: Pécs irányából Harkányba beérve a 2. leágazásnál jobbra, majd kétszer balra kell fordulni. Ki van táblázva.
- Vasúton: Pécsig, majd busszal Harkányig.
- Busszal: Harkány jól megközelíthető busszal, több nagyvárosból direkt járat jön. Érdeklődjön a Volánnál! Szállodánk Harkányba beérve Pécs irányából a 2. "Fasor" megállótól 50 méter, Siklós irányából a buszpályaudvartól 800 méter.

Részletes leírás
A szálloda *** kategóriájú, 23 kétágyas, 4 háromágyas korszerű szobáinak többsége teraszos. 2-2 szoba összenyitható, családi kétágyas szoba. A szobák parkettásak, fürdőszobát, TV-t, hűtőszekrényt, szobaszéfet, hajszárítót tartalmaznak. Az ablakok szúnyoghálósak. A teraszon teraszbútorok találhatóak.
A szálloda különlegessége a keleti fekvésű kertkapcsolatos szobák, melyekből egy lépésre a természetben érezheti magát. A szállodai szobák részben teraszosak, teraszbútorok biztosítottak.
A kerti nyugágyakat térítés nélkül használhatják a vendégek.
A szálloda 20 db emeleti szobája klimatizált, mely felár ellenében vehető igénybe.
Saját számítógéppel internet elérés biztosított (WIFI).
A szálloda kerékpár bérlési lehetőséget biztosít, így bejárhatja Harkány és környékét. Kerékpárút vezet Harkány és Siklós-Máriagyűd valamint Harkány - Drávaszabolcs között.
Az itt tartózkodás alatt igény esetén fürdőköpeny bérelhető.

Éttermünk a magyar konyha képviselője. Az öreg platánok hűsítő lombja alatt élvezheti a helyi jellegzetes ételeket és a környék illatos fehér- és testes vörös borait. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora alkonyatkor a kertben páratlan élményt nyújt a gasztronómia szerelmeseinek.

Választékunk sokszínű. A vegetáriánus kímélő falatok, ízletes saláták, könnyű hal ételek, frissítő levesek, a szárnyasokból készült, meglepetéseket tartogató fogások, az ínycsiklandózó hús ételek, a ropogós malac- és kacsasült, a Tenkes-hegyi marhapörkölt és a finom desszertek egyaránt megtalálhatóak étlapunkon.
A félpanziós ellátást rendelők a reggelin kívül étlapról választható 3 fogásos főétkezést kapnak (leves, főétel, saláta, desszert). Ezt igénybe vehetik tetszés szerint 12:00 - 20:30 között bármikor.
Az Ametiszt Hotel Étterem 50 fő részére alkalmas kisebb rendezvények megszervezésére.
Harkány legszebb kerthelyisége 70 főig családi, baráti összejövetelek, bankettek, osztálytalálkozók színvonalas helyszínéül szolgálhat.