szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Forster Vadászkastély Szálloda és Vadászcsárda
 
Régió: Közép-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Bugyi
Elfogadóhely: Hotel*** és Étterem
Telefon: 06 29/347-358
Weboldal: http://www.forsterkastely.hu
E-mail: ertekesites@forsterkastely.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2347 Bugyi, Rádai út

Környezet leírása
Bugyi nagyközség Budapesttől déli irányban mintegy 20 km-re az Ócsa -Kiskunlacháza és a Taksony - Dabas, - Kunpeszér közötti utak kereszteződésében alakult ki. A település védett természeti kincsei révén vált jelentőssé. Közép-Európa második legnagyobb pusztája, a Kiskunsági Nemzeti Park madáreldorádójáról ismert szikes pusztájába illeszkedik, melynek fő ritkasága a legnagyobb testű európai madár, a túzok.A puszta falu felőli részén fekszik az a 9,4 hektáros védett terület, ahol a törpe nőszirom nyílik.

Megközelíthetőség
A Forster Vadászkastély megközelíthető Budapestről az M0-ás, az 50-es és az M5 autópálya felől. Az 50-es út felől Alsónémedi után kell Bugyi felé kanyarodni.
Az 51-es úton Dunaharaszti után a Taksonyi elágazásnál balra kanyarodva közelíthető meg a Forster Vadászkastély Szálloda és Vadászcsárda.
Az M5 autópálya felől Ócsán keresztül érkezhet meg hozzánk.
GPS koordináták: É:47,238482 K: 19,160907

Részletes leírás
Forster Vadászkastély Szálloda
A 123 férőhelyes Forster Vadászkastély és Szállodában egy lakosztály, két, három és négyágyas, illetve két akadálymentesített, korszerűen felszerelt, igényesen berendezett és légkondicionált szobák biztosítják vendégeink kényelmét. Szobák felszereltsége: sarokkádas, fekvőkádas vagy zuhanykabinos fürdőszobák, mini bár, WIFI hozzáférés, hajszárító.
Lakosztály (1 db): Háló - és nappali szobából áll. A hálószobában francia ággyal, a nappaliban kétfős kanapéval.
Felszereltsége: sarokkádas fürdőszoba WC-vel és bidével, tévé, telefon, szobaszéf, kérésre minibár, légkondicionáló, internet lehetősége. Elegáns, hangulatos, egyedi és tágas szoba.
Hotelszobák (17 db kétágyas és francia ágyas, 17 db háromágyas, 8 db négyágyas és 2 db akadálymentesített szoba): Felszereltségük: kádas és zuhanyzós fürdőszobák WC-vel, tévé, telefon, szobaszéf, kérésre minibár, légkondicionáló, internet lehetősége. Elegáns, hangulatos, egyedi és tágas szobák.
Forster Vadászcsárda
Gasztronómiai kínálatunk a kiváló alapanyagokra és magyar népi hagyományokra épül. A Vadászcsárda nevéhez méltóan,kiváló vadételekkel szolgál, mint a Párolt vaddisznócomb tejszínes piszkemártással, vagy a Grillezett fácánmell rókagomba mártással. A búbos kemencében fenséges ételeket, ropogós sülteket és kelt tésztákat készítünk. Igényes környezetben, kiváló ételekkel és borokkal várjuk kedves vendégeinket az év minden napján. Étlapunk a szezonhoz alkalmazkodva évente két alkalommal változik.A Vadászcsárdában két légtérben 100 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Ideális helyszín családi rendezvényeknek, kisebb céges rendezvényeknek.A parkban és a Csárdában kialakított régi magyar búbos kemencékben finom házi kenyeret, és fejedelmi ropogós húsokat sütünk. Faszénen és vasalóval történő hússütésre, illetve szabadtéri látványbográcsokban különféle pörköltek, valamint halászlé elkészítésére is van lehetőség.Teraszunk 120 fő befogadására alkalmas, tavasztól őszig üzemel.Gyermekek részére játszótér épült.