szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Admirál Villa
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Kehidakustány
Elfogadóhely: Apartmanház
Telefon: 06-30/567-9560
Weboldal: http://www.admiralkehida.hu
E-mail: admiralkehida@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8784 Kehidakustány, Kossuth Lajos u. 52.

Környezet leírása
Kevés olyan jó fekvésű település van Magyarországon, mint a Zala megye szívében található Kehidakustány. Hozzánk nem csak a Nyugat-Dunántúl dimbes-dombos, üde zöld tája, hanem a környék látványosságai, színes programlehetőségei vonzzák a látogatókat. A közelben szép számban vannak lovardák, horgásztó, túraútvonalak, a Balaton, sétahajózás, Sümegi vár hetente lovagi játékokkal, modellvasút múzeum, több gyógy és termálfürdő, pillangó múzeum, Keszthely, Hévízi Tófürdő, tavas barlang és még sok minden más.

Megközelíthetőség
Az Admirál Villát legkönnyebben autóval lehet megközelíteni, de a közelben - kb 50 méter távolságra - van a buszmegálló is. Vonattal átszállással lehet érkezni. A legcélszerűbb Keszthelyig utazni, majd ott buszjáratra szállni. Az M7 autópálya lehajtó Kehidától 20 km távolságra található.

Részletes leírás
Az Admirál Villa Kehidakustány központjában a Kehida Élmény- és Termálfürdő nyári bejárata mellett, a főbejárattól kevesebb, mint 300 méterre áll. A villa épületében összesen 6 db kényelmesen berendezett, egy légterű, erkélyes apartman és egy földszinti szoba található. Az apartmanokban hálószoba, teakonyha, fürdőszoba és erkély került kialakításra. A szobában tágas hálószoba és fürdőszoba található. A szobához terasz tartozik. Mindegyik egységben televízió, szobaszéf, szolgálja a vendégek kényelmét.