szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Melis Panzió és Étterem
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonlelle
Elfogadóhely: Panzió és Étterem
Telefon: +36-85/350-431
Weboldal: http://www.melis.hu
E-mail: info@melis.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8638 Balatonlelle, Honvéd utca 12.

Környezet leírása
Balatonlelle: Siófoktól nyugatra, tóközéptől délre fekvő vízparti üdülőváros, 4 km hosszú szabad stranddal, nap- és élmény-fürdővel. Már a tavasz első napsugarai kicsalogatják a napimádókat a tó partjára, ahol a forró nyári napokon a víz hőmérséklete elérheti a 26°C-t is. A "virágos Lelle" névre keresztelt fürdőhely hagyományosan őrzi és ápolja fürdőkultúrájának értékeit. A városka lakói a pihenni vágyó turistákat híres vendégszeretetükkel fogadják.

Megközelíthetőség
Balatonlelle megközelíthető az M7-es autópályán, a 7-es számú főúton, és délről, Kaposvár felől a 67-es úton, vonattal a Budapest-Nagykanizsa vasútvonal mentén, kikötője révén kapcsolódik a balatoni hajóforgalomhoz. A Melis Panzió a városközponttól (és egyben a vonatállomástól) kb.500 méterre található.

Részletes leírás
A családi hangulatot árasztó Melis Panzió 13 apartmannal rendelkezik. Az apartmanok négy férőhelyesek, melyeket 2, 3 és 4 fő részére is kiadunk. A Balaton felé eső apartmanjaink gyönyörű, partra és részben a vízfelületre néző panorámával kápráztatják el vendégeinket.Említést érdemel éttermünk és vízparti látványkonyhánk, melyek a szakácsművészet remekeivel várják a gasztronómiai örömöknek is hódolni vágyókat, vagy csak a megéhezőket. Reggeltől estig széles választék áll vendégeink rendelkezésére, kinek-kinek a maga ízlése szerint. Az ínyencek – az ízvilágok elszánt kutatói – épp úgy számíthatnak ránk, mint a fogyókúrázók, vagy az édesszájúak.

Kellemes reggeli... Egy frissítő úszás után gazdag büféasztalunk kínálatából állíthatja össze ízlésvilágának megfelelően reggelijét minden nap 8.00 – 10.00 között.

Gazdag ebéd... Panziónk éttermében a zöld és virágzó növények hűsítő árnyékában választhat az egyszerű, hagyományos és a különleges, ínycsiklandozó ételeink közül.

A napozni, fürdőzni vágyó vendégeink vízparti látványkonyhánkban kóstolhatják meg grillételeinket, friss gyümölcsből készült jeges italainkat, fantáziadús koktéljainkat.

Éttermünk 12.00. – 22.00. között, vízparti látványkonyhánk 11.00. – 18.00. között van nyitva.

Frissítő kávékülönlegességek... Délutánjait krémesebbé teheti kávékülönlegességeinkkel, friss, meleg házi süteményeinkkel, melyet a vízparti strandunkon, vagy éttermünkben is elfogyaszthat.
Könnyed vacsora... A kellemesen eltöltött nap után elfogyasztott vacsora egy kalandos utazás a gasztronómia világában. Étlapunkon megtalálhatja a tradicionális magyar konyha ízeit, de ízelítőt adunk a mediterrán világ kincseiből is.
Konyhafőnökünk és csapatának kitűnő ételeit gazdag borkínálatunk teszi teljessé.
Szeretnénk, ha a terített asztal mellett töltött idő olyan élményként maradna meg emlékezetükben, amit kedves vendégeink jó szívvel mesélhetnek majd.