szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Helikon*** Sport és Konferencia Szálloda
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Keszthely
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06 83 889-600
Weboldal: http://hotelhelikon.hu/akciok?utm_source=szechenyip&utm_medium=ct&utm_campaign=szechenyip
E-mail: reservation@hotelhelikon.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8360 Keszthely, Balaton-part 5.

Környezet leírása
Keszthely a Balaton-part egyik legnagyobb városa, hagyományos kulturális, oktatási centrum és egyetemi város. Jelenleg a Balaton egyik legnépszerűbb, a turisták által legkedveltebb helye, talán a szép óvárosa, történelmi emlékei, múzeumai, kulturális programjai és Hévíz közelsége miatt…

Megközelíthetőség
A Hotel Helikon Budapest felől az M7-es autópályán megközelíthető. A vasútállomás és az autóbuszpályaudvar a szállodától kb. 800 méterre található. A szálloda közvetlenül a Balaton partján fekszik, a hajókikötőtől és a városi strandtól kb. 400 méter távolságra.

Részletes leírás
Szállodánk, mely közvetlen a Balaton partján található, 224 kétágyas szobával, és 8 apartmannal várja a pihenni vágyókat. Minden szoba balkonnal, fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, színes televízióval, minibárral felszerelt. Töltsön el Ön is családjával néhány feledhetetlen napot balatoni panorámás szobáinkban! Gyermekei szórakoztatásáról a főszezonban képzett animátoraink gondoskodnak. Wellness, fitness, kikapcsolódás A sport és fitnesz szolgáltatásaink széles skálájáról választhatnak az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégek: Fitneszterem, teniszcentrum fedett és salakos pályákkal, uszoda, szauna, szolárium, masszázs, talpreflexzóna-masszázs, tekepálya, mini kosárlabda, kerékpározás. Lovaglási lehetőség és squash pálya a közelben. Saját szigetstrand: vitorlázás, széllovaglás, csónakázás, vízibicikli, kajak, horgászás. Szépségfarm: biokozmetika, manikűr, pedikűr Konferencia lehetőségek Szállodánk kitűnően alkalmas konferenciák, különböző rendezvények, bankettek lebonyolítására. A 6 terem, melyből 2 légkondicionált 15 - 330 fő befogadására alkalmas. Konferenciatermeink természetes megvilágításúak, és a legkorszerűbb technikai berendezésekkel felszereltek. Színvonalas Balaton éttermünk magyaros és nemzetközi specialitásokkal várja vendégeit.