szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Best Western Hotel Hungaria
 
Régió: Budapest és környéke Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 1 889 4400
Weboldal: http://www.danubiushotels.com/bwhungaria
E-mail: bwhungaria.reservation@danubiushotels.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1074 Budapest Rákóczi út 90.

Környezet leírása
Szállodánk Budapest belvárosához közel a Keleti Pályaudvar szomszédságában helyezkedik el. Kitűnő közlekedési összeköttetésekkel rendelkezik (pályaudvar, metróállomás a közelben, buszmegálló a szálloda előtt), melyek révén a város és az ország különböző pontjai könnyen és gyorsan megközelíthetőek. A szállodából pár perc sétával elérhetők a közeli bevásárló és kereskedelmi központok, a történelmi belváros és a legfőbb turisztikai látványosságok.

Megközelíthetőség
Tömegközlekedéssel: a szálloda bejáratánál található megállóból indulnak: 5-ös, 7-es, 173-as és 178-as buszok a belváros felé. A Keleti Pályaudvar és a M2 metró megállója 5-8 perces sétával elérhető.
Szállodánk autóval is könnyen megközelíthető, a szálloda alatti mélygarázsban biztonságban tudhatják autójukat.

Részletes leírás
467 klimatizált szoba és 8 lakosztály, 24 junior suite, fürdőszoba vagy zuhanyzó, minibár, rádió, TV, fizetős mozicsatorna, ingyen WIFI. Dohányzó és nem dohányzó szobák.
Garázs, buszparkolási lehetőség a közelben, internet sarok, szobaszerviz, mosoda, ajándéküzlet, autókölcsönzés, postaszolgálat, központi széf, transzfer, gyermekfelügyelet, tolmács.
Wellness Center: Jacuzzi, masszázs, szauna, aroma-szauna, infraszauna, szolárium. ÚJ! Ingyenes WIFI a szálloda egész területén.
Beatrix Étterem : A magyar és a nemzetközi konyha remekeivel, és esténként élő cigányzenével várjuk vendégeinket.
Fiáker Étterem :A századforduló stílusában kialakított Fiáker Étteremben kiváló házi konyhával várjuk vendégeinket.Vasárnaponként 12:00 és 15:00 óra között 50% árengedményt adunk minden étel és ital árából.
Lobby Bár: A szálloda halljában található Lobby Bár széles süteményválasztékkal, naponta friss házi készítésű cukrászati termékekkel, kávékülönlegességekkel, alkoholos és alkoholmentes italokkal várja vendégeit.