szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Júlia apartman 2
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Hajdúszoboszló
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 06302611386
Weboldal: http://www.julia-apartman-hajduszoboszlo.hu
E-mail: juliaapartmanhajduszoboszlo@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4200 Hajdúszoboszló,  Major u. 47

Környezet leírása
Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa – fő vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból és az Aqua-Palace-ból álló fürdőkomplexum. A fürdőkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülő vendégeknek, valamint kis és nagy gyermekes családoknak.

Megközelíthetőség
Hajdúszoboszló elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan megközelíthető közúton, vasúton és menetrend szerinti autóbusszal, de légi úton is könnyedén elérhető. Autóval, turistabusszal Hajdúszoboszló a közúti közlekedés szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik. A város a 4-es főút mellett fekszik, Budapest és Debrecen irányából egyformán könnyedén elérhető. Továbbá a főváros irányából már az M 3-as autópálya is rendelkezésre áll az autóval vagy turistabusszal érkezők számára.

Részletes leírás
A Júlia apartmanok mindegyike kivétel nélkül igényesen felszerelt, ízlésesen berendezett, terasszal kiegészített, légkondicionált, gazdagon felszerelt amerikai stílusú konyhával ellátott szálláshely. Az apartmanok ízléses kialakításuknál, valamint minden igényt kielégítő felszereltségüknél fogva teszik még kényelmesebbé a Hajdúszoboszlón eltöltött pihenést.