szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kényelem Apartman
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Pécs
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 06/30 335-2711
Weboldal: http://www.szallasinfo.hu/kenyelem_apartman
E-mail: kenyelemapartman@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Pécs, Csekey István u. 1.

Környezet leírása
Üdvözöljük a Kényelem Apartmanban! Apartmanunk ideális szálláshelyet biztosít mind az idelátogató turistáknak, mind a pihenésre vágyó üzletembereknek.

Pécs a Mecsek hegység déli lábánál az ország déli részén fekszik, történelmi jelentőségű, a műemlékek városa.

Apartmanunk csendes családi házas környezetben található, így vendégeink egyszerre élvezhetik a nyugalmat, és a város nyújtotta látnivalók sokaságát.

Megközelíthetőség
Apartmanunk a keleti városrészben található. A 6 főútvonalon Bp.-felől érkezők a pécsváradi úton, a városba érve jobbra fordulva, a 66-os útra(Kaposvár felé), majd az első rendőrlámpa után rögtön balra fordulva a Komját Aladár úton tovább, a második kereszteződésnél található az apartman.

Az apartmantól 200 m-re található a buszmegálló, játszótér, kisbolt, gyógyszertár, posta és lottózó. Két buszmegállónyira van hipermarket. A belváros, autóval 5-10 perc forgalomtól függ.

Részletes leírás
A családi ház földszintjén lévő külön bejáratú apartmanban (mely központi fűtésű) a következő helyiségek állnak rendelkezésére:

Háromágyas szoba: franciaággyal +1 heverővel, gardróbszekrénnyel, saját fürdővel: (zuhanyzó, mosdó és WC)
Kétágyas szoba: 2 heverővel, (mely igény szerint összetolható), gardróbszekrénnyel, saját fürdővel: (zuhanyzó, mosdó és WC)
Nappali szoba: TV (50 csat.), légkondicionáló, WI-FI, számítógép, kétszemélyes pótággyá alakítható ülőgarnitúra és egy heverő, gardróbszekrény.
Felszerelt konyha: hűtő, kávéfőző, vízforraló, mikrohullámú sütő, főzőlap, szendvics sütő.
Garázs, és még több autó számára is elég hely a ház előtt.
Nagy terasz: kerti bútorral és grillsütővel.

Az apartmanban 5 személy kényelmesen elfér (+1 két éven aluli gyermek, gyerekágyban), és további 2 fő részére a nappaliban a pótágyazási lehetőség.

Az apartmantól 200 m-re található a buszmegálló, játszótér, kisbolt (CBA, COOP), gyógyszertár, posta és lottózó. Két buszmegállónyira van hipermarket.

Kedves vendégeink kényelme érdekében a konyhában mindig van: pörkölt kávé, cukor, kávétejszín, teafilterek, citromlé és hűtött ásványvíz. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk.

Babával érkező kedves vendégeinknek díjmentesen rendelkezésükre áll: hálós babaágy ágyneművel, etetőszék (újszülött kortól is), fürdetőkád, lázmérő és pelenkaszárító. Kérem jelezzék igényüket.