szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Danubius Hotel Arena
 
Régió: Budapest és környéke Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 1 889 5200
Weboldal: http://www.danubiushotels.com/dharena
E-mail: arena.sales@danubiushotels.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1148 Budapest Ifjúság útja 1-3

Környezet leírása
Szállodánk a Stadionok metró megállónál a Papp László Sportaréna, a SYMA csarnok szomszédságában, a Hungexpo-hoz közel található.Remek választás üzleti utazók és mindazok számára, akik szívesen látogatnak el koncertekre, sportrendezvényekre. A belváros látványosságai, valamint az üzletek és éttermek könnyen megközelíthetőek a csupán néhány lépésnyire található metró állomásról.

Megközelíthetőség
A M2 metró Stadionok megállójából, mely közvetlenül a szálloda mellett található könnyen megközelíthető Budapest bármely pontja. A belváros mindössze negyed óra alatt elérhető.

Részletes leírás
379 klimatizált szoba, fürdőszoba, hajszárító, telefon, minibár, televízió, WIFI. Dohányzó, nem dohányzó, antiallergén, mozgássérült és összenyitható szobák.
Garázs, parkoló, Business center, szobaszerviz, széf, pénzváltás, mosoda és tisztító, programszervezés, transzfer, autókölcsönzés, ajándékbolt.
ÚJ! Ingyenes WiFi a közösségi terekben.
Uszoda: Fűtött fedett medence,Szauna, infra szauna, szolárium
Wellness szolgáltatások: Revitalizáló és relaxáló masszázs,Fodrászat és szépségszalon Manikűr, pedikűr
Fitness szolgáltatások: Danubius Premier Fitness: légkondicionált fitness terem, cardio- és erőgépek, fitness felmérés, személyi edzők, táplálkozási tanácsadás
Csoportos programok: aerobik, jóga, vízi gimnasztika
Oregano Étterem :Az ízléses, délies hangulatot idéző étterem kínálatában az olasz tészta specialitások mellett szerepet kap a magyar konyha is melyhez kiváló magyar bor kínálatunkat ajánljuk.
A szomszédos Olympia teremmel együtt tökéletes hely bálok, esküvők és gála vacsorák megrendezésére, akár 450 vendég részére. Coffee Shop & Lobby Bar :A mediterrán hangulatú kávézó és bár vendégei a csábító sütemény- és kávékülönlegességek mellett az étterem teljes ételkínálatából választhatnak. A Lobbyban található kávézó ideális hely üzleti ebédekhez.