szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Apartman Galerius
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Siófok
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 06-30-2131978
Weboldal: http://www.siofokapartman.mlap.hu
E-mail: selhu@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Siófok, Szent László u. 187.

Környezet leírása
Az új építésű színvonalas vízparti apartmanház Siófok Szabadifürdő Aranyparton, békés, nyugodt pihenő övezetben fekszik, karnyújtásnyira mindentől.

A közelben 2 perc sétával elérhető a vasútállomás, autóbusz-megálló, éttermek, CBA és még sok egyéb pénzköltési lehetőségek adottak.

Megközelíthetőség
Személyvonattal érkezőknek Siófok-Szabadifürdő megállónál kell leszállni és innen kb. 150 m-re a Szent László u. 187 alatt, a Galerius Fürdő mögött található meg az épület.

A gépkocsival érkezőknek az M7-es autópálya Siófok keleti lehajtónál célszerű a letérni.

Részletes leírás
A fürdőzés mellett az aktív pihenőket pompás sportolási lehetőségekkel várja a part, 150-450 méteren belül vízisí, Surf Beach, óriáscsúszda, gyerekeknek játszótér, ugrálóvár stb.

A nyílt vizet kevésbé kedvelőknek, vagy rossz idő esetén remek kikapcsolódást kínál közvetlenül az épület mellett található Galerius Élmény és Wellness Központ, amely termálvize mellett számtalan szolgáltatásával kényezteti vendégeit.

Az apartman teljesen felszerelt, egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából, egy fürdőszobából és a hozzá tartozó 13 m2-es, Balatonra néző teraszból áll.