szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

NaturMed Hotel Carbona
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Hévíz
Elfogadóhely: Hotel ****superior
Telefon: 06/83/501-500
Weboldal: http://www.carbona.hu
E-mail: hotel@carbona.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8380 Hévíz, Attila u. 1.

Környezet leírása
Hévíz a gyógyulni vágyók mekkája. A hévízi tó páratlan a maga nemében, amelynek simogatóan meleg vize télen is lehetővé teszi a szabadban való fürdőzést.
A városka igazi kis ékszerdoboz, számtalan hangulatos kiülővel, kávézóval és üzlettel. A környék is sok látnivalót rejteget. Az egregyi városrészben található Árpád kori templom, és a római romkert igazi időutazás.

Megközelíthetőség
Budapest felől érkezve az M7 autópályán Balatonszentgyörgyi leágazónál lehajtás az autópályáról, majd Keszthelyen át Hévízre.

Részletes leírás
A NaturMed Hotel Carbona**** superior Hévízen, a fürdőváros központjában, egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el. A többszörösen díjnyertes szálloda mintegy 1000m2 felületű fürdőparadicsoma gondoskodik arról, hogy mind a felnőttek, mind a gyermekek feledhetetlen élményben részesüljenek. Itt mindent megtalálsz, ami a kellemes kikapcsolódást, pihenést szolgálja: szabadtéri élményfürdő napozókerttel és csúszdával, kamasz medence a nagyobb gyermekek számára, fedett sportuszoda (25x12,5m), szauna-sziget (aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, szaunák, wellness-medence). A hévízi gyógyvíz és a gyógykúra jótékony hatását a római korok hangulatát idéző termálfürdőben és a pezsgőfürdőkben élvezheted.
A hagyományos hévízi kúra mellett nagy hangsúlyt kapnak a különféle wellness programok (kényeztető pakolások, különböző masszázsok). A wellness szolgáltatásokat keleti mozgásterápiák és meditációs programok (Tai Chi, jóga, Thai masszázs), Kneipp – terápia, Thalasso terápiás kezelések, a híres Buchinger – féle léböjtkúra ill. különböző salaktalanító-, méregtelenítő kúrák teszik teljessé.
A Carbona új szolgáltatásai közé tartozik a Sensolite polarizált fényterápia, és az Ayurveda – indiai egészségtan, a nyugati orvoslás kiváló kiegészítője – amelyek segítenek a betegségek megelőzésében, valamint a betegségek kezelésében is. Továbbá a szauna komlpexum kiegészült egy új „textil szaunával”, ahol azon vendégeinknek kedveskedtünk, akik nem meztelenül hanem fürdőruhában szeretnek szaunázni.
A szépülni vágyó női és férfi vendégeket az Esteticum Beauty Szalon egyénre szabott különleges szolgáltatásai kényeztetik. Többek között olyan kiváló termékeket vehetsz igénybe, mint a francia Thal’ion és Jean d’Arcel, továbbá egy komplett Carbona-Kleanthous kúrát is kipróbálhatsz, ha a bőrödön rövid idő alatt látványos javulást szeretnél.