szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Ramada Resort Aquaworld Budapest
 
Régió: Budapest és környéke Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel és Élményfürdő
Telefon: 06 (1) 2313 600
Weboldal: http://www.ramadaresortbudapest.hu
E-mail: aquaworld@aqua-world.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1044, Budapest, Íves út 16

Környezet leírása
A Ramada Resort – Aquaworld Budapest komplexum Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett zöld környezetben, de mégis közel a város központjához található.

Megközelíthetőség
AUTÓVAL
Az M0-ás körgyűrű Dunakeszi-Dél Káposztásmegyer kijárat, utána a körforgalomban Dunakeszi- Dél Káposztásmegyer tábla irányába, majd az első lehetséges lehajtónál - az Aquaworld tábla szerint - lehajtani (Budáról érkezőknek jobbra, Pestről érkezőknek balra).

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL
Az új 230-as járat a korábbi 30A jelű autóbusz egyes korábbi indulásai helyett közlekedik a Keleti pályaudvartól.

Részletes leírás
A Ramada Resort - Aquaworld Budapest négycsillag superior wellness- és családbarát szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten: 309 szoba, a szálloda fő épületében standard szobák, junior suitek, családi szobák (összenyitható standard kétágyas szobák), lakosztályok helyezkednek el. Térítésmentes, korlátlan internet csatlakozás (WI-FI) a szálloda egész területén, valamint ingyenes, több, mint 1000 fős szabadtéri parkolás garantált az ide érkezőknek. A SZÁLLODÁBAN található egy wellness- és fitneszközpont, szórakoztatóközpont és Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja, az Aquaworld a kalandokra vágyóknak, valamint egy szárazföldi játszóbirodalom, a Bongo Kids Club a legkisebbeknek.

A szállodából közvetlen átjáró nyílik Európa legnagyobb fedett élményfürdőjébe, az Aquaworld-be. A vízi élménypark egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak.
Lélegzetelállító látványosság a függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom. Az idelátogató vendégek felfedező kalandorokká változva úgy érezhetik magukat, mintha egy új világba csöppentek volna: trópusi hangulatú Angkor-romptemplom, függőhidak, pálmafák, hullámmedence, hegyi patak, 17 bel- és kültéri gyermek- és élménymedence. A kalandot és némi adrenalint pedig 11 különleges csúszda mellett a szörf medence, vízen járó labda, röplabda pálya és kalandpark garantálja. A kisebbeket játszótér, gyermekmedencék, gyermek játszósarok és a Bongo Kids Club játszóház várja.
Ezek mellett a komplexum rendszeresen ad otthont éjszakai fürdőzéseknek és tematikus családi hétvégéknek.

A szálloda keleties hangulatú, háromszintes wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatáskínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat.
A spa az aktív kikapcsolódást kedvelőknek, valamint a wellness szerelmeseinek egyaránt nyújt nyugodt pihenést és teljeskörű kikapcsolódást; egzotikus fürdők, élmény- és relaxációsmedencék, gőzfürdő, különleges szauna világ, kozmetika, arc- és te