szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Park Inn by Radisson Sárvár
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Sárvár
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 95 530 100
Weboldal: http://www.parkinn.com/hotel-sarvar
E-mail: info.sarvar@rezidorparkinn.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9600, Sárvár, Vadkert utca 4.

Környezet leírása
Szállodánk Nyugat - Magyarország szívében a Gyógy- és Wellness fürdőjéről híres Sárvár város központjában található. A városközpont gyalogosan 3 perc alatt elérhető. A környék és a szálloda számos látnivalót és programot kínál. A Sárvár Fürdő a feltöltődés, rekreáció és gyógyulás központja: fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék, csúszdák, európai szintű wellness- és gyógyászati kezelések, gyermek-és babavilág kényezteti a látogatókat.

Megközelíthetőség
Budapest felől az M1-es autópályán Győrig, innen a 83-as főúton Pápáig, majd onnan Celldömölk irányába Sárvárig. A városba érve rögtön bal oldalt találjuk a szállodát.
Budapesttõl való távolság 200 km
Legközelebbi buszmegálló 200 m
Legközelebbi autópálya M1 - 100 km Legközelebbi vasútállomás 1500 m
Legközelebbi repülõtér Bécs 125 km
Legközelebbi nagyváros Szombathely 25 km

Részletes leírás
Szobáink kényelmesek, praktikusak, széffel, telefonnal, légkondícionálóval, műholdas televízióval és rádióval, széffel, üzenetrőgzítős telefonnal, hajszárítóval, fürdőköpennyel, törölközővel, térítésmentes, szélessávú internettel (WiFi) felszereltek.
A több mint 5000 m2 vízfelületű Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egy fedett, fűtött folyosóval biztosít közvetlen összeköttetést a szállodával. A 2010. évi beruházással egy igazi családi fürdő kínálja a teljes kikapcsolódás, szórakozás, pihenés és gyógyulás élményét csecsemőktől a nagyszülőkig minden korosztálynak.
A modern és kényelmesen berendezett "La Caraffa" étterem a félpanzió keretében büféasztalon kínálja a magyar és nemzetközi konyha remekeit. Az étterem 2 részre szekcionálható és terasz is kapcsolódik hozzá. A "Graffiti Lobby & Lounge Bar" a délutáni kávézások vagy esti koktélozások hangulatos helyszíne.