szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Nereus Park Hotel
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonalmádi
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06-88/594-444
Weboldal: http://www.nereus.hu
E-mail: info@nereus.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8220 Balatonalmádi, Lóczy tér 3.

Környezet leírása
Balatonalmádi, a Balaton északi partjának közkedvelt fürdőhelye, a keleti medence egyik festői szépségű részén fekszik. Egyedülálló, amfiteátrumszerű fekvése különleges, mediterrán klímát biztosít a városnak. A város számtalan strandolási és sportolási lehetőséggel, az Almádi Nyári Fesztivál változatos programjaival, a kempingektől a négy csillagos szállodáig színvonalas szálláshelyekkel várja vendégeit.

Megközelíthetőség
A Nereus Park Hotel Balatonalmádiban, jól megközelíthető helyen található a 71-es számú főút mentén, a busz- és vasútállomásról rövid sétával elérhető.

Részletes leírás
A Nereus Park Hotel Balatonalmádiban, jól megközelíthető helyen található, a busz- és vasútállomásról rövid sétával elérhető. A szálloda közvetlenül a Balaton partján, egy 2 hektáros parkban, a Balatoni Kerékpárút mellett fekszik. Saját stranddal, zárt parkolóval, vitorláskikötővel rendelkezik.
Az egész évben nyitva tartó Nereus Park Hotel*** a nyári időszakban 66 szobával, szezonon kívül 22 szobával várja vendégeit.
Szobáink kettő- illetve háromágyasak, fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, telefonnal, színes televízióval, vezeték nélküli Internet kapcsolattal rendelkeznek. Lehetőség van franciaágyas szoba, valamint felár ellenében klíma berendezéssel ellátott szoba foglalására is. Szállodánkban kétféle szobatípus található: Classic (erkély nélküli, udvarra néző) és Classic Plus (erkélyes, vízpart felé néző) típusú. Családi szobáink kettő darab kétágyas szobából állnak, melyeket a mindkét oldalról zárható közös fürdőszoba köt össze.
A’la carte éttermünkben a reggelin kívül főszezonban menürendszerben félpanziót vagy teljes ellátást kínálunk. Előzetes egyeztetés alapján speciális étrendet is biztosítunk (diétás, vegetáriánus, laktózmentes vagy gluténmentes menü).
A gyermekekkel érkező családokat játszószobával, játszótérrel, csúszdás gyermekmedencével várjuk. A családias hangulatú strandunk árnyat adó fákkal és széleskörű szolgáltatásokkal várja vendégeit: gyermek-fürdőmedence csúszdával, gyermekjátszótér, homokozó, mászókák, lengőteke, sportpályák, asztalok, székek, naptetős padok. A parkban található teraszos strandbüfé széles ital- és ételválasztékot kínál. Nyári estékre grillező- és szalonnasütő helyet tudunk biztosítani (térítés ellenében) a kerti lakomákhoz, biliárd- és asztali foci a házi bajnokságokhoz.
Elő- és utószezonban esküvők, bankettek, családi és vállalati rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Romantikus vízparti esküvő teljes körű szervezésével is állunk a vendégek rendelkezésére.