szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Ráday Central Apartman
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 302073160
Weboldal: http://www.budapestcentralapartment.com/index.php
E-mail: raday.central.ap@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1092 Budapest IX. kerület Erkel u. 14/A

Környezet leírása
Budapest központjában, 30 méterre a kellemes hangulatú, kávézókkal és éttermekkel teli sétálóutcától - a Ráday utcától - találhatóak a színvonalas, új apartmanok. A legjobb ár-érték arányú szállás Budapesten.
A Ráday Central Apartman (Budapest Apartman) kitűnő választás üzleti útra, városnézésre, wellness kikapcsolódásra egyaránt! Ez valóban Budapest belváros! Legyen a vendégünk!
Ráday Central apartman, Budapest belvárosában!

Megközelíthetőség
Tömegközlekedés: a Kálvin tér tömegközlekedéssel könnyedén elérhető bármely irányból. Innen a Ráday utcán haladva forduljon a második utcánál jobbra és az Erkel utcába érkezik.

Autóval: Az Üllői úton a városközpont felé haladva a Ferenc körúti csomópont utáni harmadik lámpánál forduljon balra az Erkel utcába. A Ráday utcán áthaladva a jobb oldali második épület.

Részletes leírás
Az új építésű házban 24 órás portaszolgálat és lift szolgálja az Ön kényelmét és biztonságát.

A 30, 41 és 45 négyzetméteres hangulatos apartmanok teljesen új építésűek, színvonalas bútorokkal és berendezésekkel vannak ellátva. A két kisebb egyszobás, a nagyobb kétszobás. Férőhelyek szerint: 2+1, 3+1, 2+2+1 személyesek.

A szobákban kábeltelevízió van. A kisebbik apartman zuhanytálcás, a nagyobbak káddal berendezettek; valamint mindegyik mosógéppel, hajszárítóval, vasalóval, vasalódeszkával felszerelt. Kérésének megfelelően internetet is biztosítunk.

Az étkezés az extrán felszerelt konyhákban önellátással oldható meg (modern elektromos sütővel, kerámia-főzőlapokkal, páraelszívóval, hűtőszekrénnyel, mikróval, kenyérpirítóval, szendvicssütővel, tea és kávéfőzővel és edényekkel ellátott).

Reggeli a földszinti kávézóban kapható (8 és 11 óra között, vasárnap kivételével), széles választékban, étlap szerint.