szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Danubius Hotel Gellért****
 
Régió: Budapest és környéke Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 1 889 5500
Weboldal: http://www.danubiushotels.hu/hu/szallodak/magyarorszag/budapest/danubius_hotel_gellert
E-mail: gellert.reservation@danubiushotels.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
H-1111, Budapest Szent Gellért tér 1.

Környezet leírása
Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el.
A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony hatását.
Csemegézzen a közeli Vásárcsarnok kínálatából, és barangoljon a város leghíresebb sétálóutcájának, a Váci utca üzleteinek kirakatai közt.

Megközelíthetőség
A szálloda Budapest belvárosától mintegy 10 perc sétányira helyezkedik el. Busz, illetve villamos megálló is csak pár lépésre a szállodától. Liszt Ferenc Repülőtértől 18 km-re, míg a Keleti, valamint a Déli Pályaudvartól egyaránt 4 km távolságra található.

Részletes leírás
221 szoba és 13 lakosztály található a szállodában. Mindegyik szobában saját fürdőszoba vagy zuhanyzó, telefon, minibár, rádió, televízió, fizetős mozicsatorna áll vendégeink rendelkezésére. A szálloda 213 szobájából gyönyörű panoráma nyílik a Dunára vagy a Gellért-hegyre. Dohányzó és nemdohányzó szobák, valamint egybenyitható szobák egyaránt találhatók a szállodában.
A közösségi terekben ingyenes WIFI szolgáltatást biztosítunk.
A szobaár egyszeri díjmentes belépést tartalmaz a Gellért fürdőbe. Minden további belépés esetén 50% kedvezményt adunk a szállóvendégek részére a napi belépőjegy árakból.