szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Árpád+Éva Vendégház, Borsodi-Nagy Árpádné
 
Régió: Nyugat-magyarország Elfogadóhely
Hely: Fertőrákos
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: +36703407450
Weboldal: http://
E-mail: skiccpausz1@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9421 Fertőrákos, Kőhíd utca 27.

Környezet leírása
Soprontól és Fertőtótól 5 km-re, Fertőrákos-Golgotán festői környezetben, a Boglárhegyen van a Vendégház. Fertőrákoson Kőfejtő-barlang, Kristály, Határőr, Fazekas Múzeum, Pellengér, Püspöki kastély, Mitrász-szentély, Páneurópai Piknik Emlékhely,Fertő-tón fürdési,hajózási, horgászási, vízi-színházi látogatási lehetőség van. Sopronban és a közeli Ausztriában sok üzlet, múzeum,kastély, strand, fesztivál található.Gyalogos, kerékpáros, autós kirándulás.Borpince és csokigyár látogatás. Parkolás, bográcsozás.

Megközelíthetőség
Autóval,Budapestről Győrig az M1-es autópályán, azután a 84-85-ös főúton Sopronon keresztül a Szentmihály temetőnél Fertőrákos felé fordulva. Vonattal a Budapest-Győr-Sopron útvonalon közlekedő IC gyorsvonattal. Transzfer biztosítva.
Autóbusszal Budapest-Győr-Sopron-Fertőrákos útvonalon közelíthető meg. Repülővel Bécsi Schwechat reptérig, és oda megyek autóval a kedves vendégekért.

Részletes leírás
Festői környezetben, 1500 m2-es telken, a Boglárhegy lábánál, szabadon álló,téglafalazatú, nyeregtetős, háromszintes (pice+földszint+padlás), hőszigetelt, központi fűtéses,családi-ház jellegű, ötszobás, öt fürdőszobás üdülő épület.Három szoba, három fürdőszoba, egy erkély, egy tornác, egy terasz, két homokozó, egy pancsoló (7 m3),egy játszótér, egy fedett bográcsozó és zárt parkoló van a kertben.