szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Balatontourist Part Hotel
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonlelle
Elfogadóhely: Hotel
Telefon: +36 (85) 354-620
Weboldal: http://www.balatontourist.hu
E-mail: parthotel@balatontourist.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8638 Balatonlelle, Köztársaság u. 46.

Környezet leírása
A Balaton déli partján, Siófoktól nyugatra, Budapesttől 136 km távolságra fekszik.

Megközelíthetőség
A település a 7-es számú főúton közelíthető meg, valamint az M7-es autópályán is.

GPS koordináták:
+46˚47’35.77” + 17˚42’48.82”

Részletes leírás
A családbarát szálloda a Balaton déli partján, Balatonlelle központjától 2 percre, közvetlenül a vízparton található. A szépen parkosított egy hektáros terület és az épületek elhelyezkedése biztosítja a kellemes és zavartalan pihenést. A hotel 40 szobával rendelkezik, 92 fő befogadására alkalmas. A különböző típusú, pótágyazható szobákhoz zuhanyzó és WC tartozik. A parkolás a hotel területén biztosított.
A gyerekek aktív kikapcsolódását a parkon belül fedett homokozó, hinták és játszótér, valamint a főszezonban animációs foglalkozások biztosítják. A vízi sportok kedvelői is hódolhatnak kedvtelésüknek és van kerékpárbérlés is.

A szálloda éttermében a reggeli mellett félpanzió is igényelhető.
A félpanziós ellátás nálunk bőséges reggeli és vacsora. Szűkített à la carte étlapunkról Ön választja ki vacsoráját. Kérésére kedvenc ételét is elkészítjük, még ha nincs is az étlapon. Az sem jelent akadályt, ha speciális étrend szerint szeretne vagy kényszerül étkezni. Talál vegetáriánus fogásokat, de még szigorúbb diétákra is keresünk megoldást.

Gyermekbarát éttermünkben a svédasztalt és az asztalokat úgy rendeztük el, hogy megfeleljen a családok igényeinek. Kis vendégeink részére külön büféasztalt alakítottunk ki, melyen az evőeszközök, tányérok mind-mind nekik valók, s kedvükre válogathatnak az ott található finomságokból. Éttermünkben az asztalok mellé etetőszéket és ülésmagasítót biztosítunk. Mi minden vendégünkre odafigyelünk!

Mit csináljon az anyuka, ha a homokozóban játszadozó gyermek pocakja korog? Épp csak egy rövid étkezésre szeretnék megszakítani a fürdőzést? Nincs kellemetlenebb, mint abbahagyni az önfeledt játékot, felöltöztetni a gyermeket és elindulni a közeli étterembe, parti büfébe néhány apró falatért, mert helyben csak félpanzió időpontjában van kiszolgálás. Szállodánk erre is kínál megoldást. Napközben a Snack Bárban szendvicsekkel, könnyű ebéddel, fagylaltkülönlegességekkel, turmixokkal várjuk.