szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Palatinus Szálló
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Sopron
Elfogadóhely: Szálló
Telefon: 06 99 523 816
Weboldal: http://palatinussopron.com/
E-mail: info@palatinussopron.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9400 Sopron, Új utca 23.

Környezet leírása
Sopron gondosan helyreállított, jórészt középkori eredetű műemlékei, palotái, templomai, környezetének változatos természeti szépségei, hangulatos, pezsgő élete, polgárainak régóta ismert vendégszeretete Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi központjává avatják az osztrák határ közvetlen közelében lévő várost.

Megközelíthetőség
Aki a 84-es főút felől érkezik, annak az első körforgalomnál a Tesco felé balra kell továbbhaladnia.Menni kell folyamatosan befelé a városba, míg el nem érjük a második körforgalmat.Itt szintén egyenes kell továbbmenni az első lámpáig, majd ott el kell fordulni jobbra (ez a Mátyás király utca). Menjünk el az utca végéig, ott soroljunk be a bal oldali sávba, így érjük el a Széchenyi teret.A Széchenyi tér körben egyirányú, a menetiránynak megfelelően forduljunk be balra, majd az első kereszteződésnél jobbra.

Részletes leírás
Az I. osztályú panzió meghitt, családias hangulatú, összesen 60 fő befogadására alkalmas.
Egyágyas, kétágyas szobák, valamint apartmanok színes, SAT televízióval, zuhanyzóval, WC-vel felszereltek.

Partner-megállapodásainknak köszönhetően félpanziós ellátással, valamint minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Szeretnénk mindent megtenni, hogy Önnek a leginkább megfelelő, elvárásaihoz és lehetőségeihez legközelebb álló ajánlatot tudjuk tenni. Erre eddig is törekedtünk az állandó illetve szezonális csomagjaink által, amelyek nagy kedvezményekkel nyújtanak többlet szolgáltatásokat.Ezeket az akciókat természetesen továbbra is megtartva szeretnénk bővíteni kedves vendégeink választási lehetőségeit. Ennek egyik legújabb formáját vezetjük most be, a "fapados" légitársaságok ajánlataiból már jól ismert egyedi árazást, amely az esetek jelentős részében az átlagosnál kedvezőbb árat eredményez. Tegyen egy próbát most! Érdeklődjön recepciónkon a kiszemelt időszak árai után, és hagyja, hogy meglepjük a legjobb ajánlattal!