szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Svájci Lak Panzió és Étterem
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő
Elfogadóhely: Panzió és Étterem
Telefon: +36 42/ 414-444
Weboldal: http://www.svajcilak.com
E-mail: svajcilak@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Sóstói út 75.

Környezet leírása
Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő Kelet-magyarország egyik legnépszerűbb kirándulóhelye. Igazi élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A Svájci Lak tökéletes kiindulópont ezek felderítésére, pár lépésre található mind a Parkfürdő, mind az Aquarius Élményfürdő, de szomszédságunkban fekszik Magyarország leglátványosabb állatparkja a SÓSTÓ ZOO, a helyi népi építészetet bemutató Skanzen és a család minden tagjának élményt nyújtó Kalandpark. Ez az a hely ahol egy percet sem unatkozik a család!

Megközelíthetőség
Kocsival Nyíregyházáról kijövet a Sóstói úton végig. Hagyja el az állatkertet és a Krúdy Vigadó mögött forduljon jobbra.
Akik vonattal érkeznek Nyíregyházára, a vonatállomással szemben lévő buszmegállóból indul a 8-as busz mely Sóstóig közlekedik.

GPS: 48°00'26.98 21°43'32.50

Részletes leírás
Éttermünkben a tradicionális és a gourmet konyha ízeit ötvözzük, ahol 50 vendég számára tudunk egyszerre férőhelyet biztosítani. Különtermünkben még további 30 fő étkezésére van lehetőség. Nyáron a 90 fős grill terasz a hűs fák alatt nyújt kikapcsolódást vendégeink számára.
Éttermünkben arra törekszünk, hogy betérő vendégeink a környék legnemesebb gasztronómiai hagyományaival tudjanak megismerkedni: Éttermünkhöz jobb ajánlót nem is találhatnánk, minthogy maga Krúdy Gyula író és messzeföldön híres ínyenc, Blaha Lujza, a nemzet csalogánya is számtalanszor megfordult nálunk. Krúdy szerint itt lehetett a legduhajabb jókedvvel mulatni a májustól októberig tartó időszakban. De manapság is jólesik elücsörögni az éttermünk teraszának hársfái alatt, hol a tó, a hársfák, a virágzó növények illata keveredik. A gyomrunkat Krúdy kedvenc ételei mellett a tirpák konyha finomságaival kényeztethetjük egy jó pohár bor vagy sör mellett. Télen pedig jó fajta szilvapálinka és forralt bor dukál az ebédhez vagy a vacsorához.