szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kerekdomb Termál Parküdülő
 
Régió: Alföld Elfogadóhely
Hely: Tiszakécske-Kerekdomb
Elfogadóhely: Parküdülő
Telefon: +76/442-753;
Weboldal: http://www.kerek-domb.hu
E-mail: info@kerek-domb.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
6060 Tiszakécske-Kerekdomb Kerekdomb 6.

Környezet leírása
Kerekdomb Termál Parküdülő Tiszakécskétől 6 km-re helyezkedik el. A kiskunsági Nemzeti Park, holt Tisza, a tiszaugi tavirózsák, szarvasi arborétum, tiszakürti arborétum csodái könnyen elérhető közelsége varázslatossá tehetik pihenésüket.

Megközelíthetőség
Autóval az M5 autópályáról Kecskemétnél a 44-es főútra ráhajtva kb. 35 km.
A Volánbusz és a vasút állomás az üdülőtől kb. 200m-re található.

Részletes leírás
A társalgóban 30, az oktatóteremben 60 fő fogadására van lehetőségünk.

Céges meetingek, előadások, továbbképzések, nyugdíjas-, osztálytalálkozók, esküvők, születésnapi rendezvények megszervezésére, kivitelezésére is alkalmat kínálunk. Előre egyeztetés alapján üdülőnket bérbe adjuk ezen alkalmakra.

A házakat övező csodálatos ősfás parkban található saját fürdőmedencéinket gyógy termálvízzel töltjük fel. A négy termálvizes medencénk mellett, a szaunázást és az éjszakai fürdőzés lehetőségét is biztosítjuk vendégeink számára, illetve szezonálisan INGYENES belépést biztosítunk a szomszédos strandra.

Sportolási lehetőségek közül csak néhányat említenék meg, mint a szabadban játszható kispályás játékok (labdarúgás, lábtenisz, tollaslabda, röplabda). Vagy a zárt területen játszható játékokat, mint a billiárd, ping-pong.

Saját kemencénkben, grillen, vagy akár a konyháink egyikében készíthetik el vendégeink ebédjüket, de az esti varázslatos hangulatú szalonnasütés is biztosított.

A környező településeken lehetőség nyílik lovaglásra, vízi sportok kipróbálására, arborétum látogatásra, a Tisza-túra élményére, horgászásra a Tiszán és környező tavakon.

„Kerekdomb, ahol a vendég otthon érzi magát!”