szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Silver Resort****superior
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonfüred
Elfogadóhely: Hotel ****superior
Telefon: +36 87 583 000
Weboldal: http://www.silverresort.hu
E-mail: sales.balaton@silverresort.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8230, Balatonfüred, Zákonyi u. 4.

Környezet leírása
Balatonfüred a Balaton északi partján, lankás dombok által körülölelt 13.500 lakosú kisváros. Az idegen utazó bárhogyan is közelíti meg Balatonfüredet - vasúton, országúton, vízen - a városba érve azonnal megérzi a múlt és a jelen harmonikus ötvözetét. Északról a szelíd hegyek, délről a tó öleli át a várost, mely évszázadok óta sugározza a fenséges pannon derűt. Ősi, már a római korban is lakott település, ahol lépten-nyomon a múlt emlékeibe botlik a látogató.

Megközelíthetőség
Cím: H-8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 4.

GPS: 46.952322 17.890036

Részletes leírás
Kedvére válogathat négycsillagos hotelszobáink között. A legmagasabb színvonalú szállás lehetőségként kínált balatoni panorámás luxus kényelemért, próbálja ki lakosztályunkat!

Kínálatunk 56 kétágyas pótágyazható erkélyes panorámás szoba, melyből 4 silver standard, 30 silver medium és 10 silver plus, 11 silver plus superior kategóriájú, valamint 4 silver de lux lakosztály és 5 silver de lux superior lakosztály.
A Hotel Silver Resort****superior Venus wellness & beauty részlegén igazi feltöltődés vár önökre. Kilépve a rohanó hétköznapokból a test és a lélek harmóniába kerül, és a szellemi kikapcsolódás is garantált.

A beltéri medencében, pezsgőfürdőben és gyermekpancsolóban a felhőtlen szórakozásé, és örömteli játékoké a főszerep, melyekből fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Beltéri élménymedencénk 28-30°c-os, melyben két nyakzuhatag masszírozását is élvezhetik.
Gyermekpancsolónkban már egészem babakortól élvezhetik a gyermekek a pancsolást, gondtalanul lubickolhatnak a 32°c-os medencében.

Kültéri medencéinkben és a napozóteraszon tavasztól – őszig élvezhetik a nap kényeztető melegét, valamint úszás közben is a csodálatos balatoni vízpartban gyönyörködhetnek. Míg a szülők a pihennek, a gyermekeket a medencék mellett található szabadtéri játszótéren csúszdával és játszóházzal várjuk.
Szállodánk Portunus Éttermében elkalauzoljuk Önt a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek világába! Érezze át a római lakomák hangulatát éttermünkben, ismerkedjen meg kulináris ételkülönlegességeinkkel a balatoni Riviéra legszebb fekvésű vízparti panorámás svédasztalos és a’ la carte éttermében, ahol randevút ad egymásnak a táj, az épített környezet és a művészet. Vendégeinket témavacsorákkal várjuk a hétvégéken (pl. reformkori, olasz, görög…stb)

Péntek és szombat délutánonként 15:00 – 16:00 között Coffe moments: kávé, tea és házilag készített sütemények kóstolója