szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kond Apartmanház Balatonboglár
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonboglár
Elfogadóhely: Szálláshely
Telefon: +36309292282
Weboldal: http://www.hauskond.uw.hu
E-mail: kondapartman@gmail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8630 Balatonboglár Kolozsvári u. 7.

Környezet leírása
Balatonboglár a Balaton déli partján, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonal és az M7-es autópálya mentén fekszik. A Balaton számtalan lehetőséget nyújt a nyaralóknak, kikapcsolódni vágyóknak. A strandoláson túl horgászhatnak, vitorlázhatnak, hajózhatnak az ide látogatók. Minden évben, augusztusban kerül megrendezésre a Balatonboglári Szüreti Fesztivál, amely a déli part egyik legnépszerűbb és legnagyobb tömegeket vonzó rendezvénye.

Megközelíthetőség
Balatonboglár megközelíthető az M7-es autópályán, illetve vasúton.

Részletes leírás
Balatonbogláron 6-8 fő részére önálló nyaraló kiadó.

Az ingatlan tetőtér beépítéses, a felső szinten egy dupla-, egy szimpla-, és egy pótágy, főzőfülke, színes TV (kábel), ülőgarnitúra, valamint egy nagy erkély található. Önálló zuhanyzó-WC tartozik a szinthez.

Az alsó szinten egy szépen berendezett nappaliból (kanapé, étkező bútorok, színes TV) két darab kétágyas szoba nyílik. Az alsó szintnek saját, teljesen felszerelt konyhája van hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval. Külön helységben található a fürdőkádas fürdőszoba és a WC.

A zárt, parkosított udvarban, illetve a ház teraszán kerti bútorok, bográcsozó hely, grillsütő és hintaágy szolgálja a vendégeket. Az udvarban két autó parkolására is van lehetőség.

Az utca csendes, nyugodt, zajos szórakozóhely nincs a közelben. Néhány perc sétával étterem, pizzéria, cukrászda, élelmiszer üzlet, foci-kosárlabda pálya, és a város uszodája érhető el. A legközelebbi szabadstrand(ok) gyalog 10 perc alatt megközelíthetőek.